Turkcell tonlakazan

Sponsorlu Bağlantılar

Puleri

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell tonlakazan
Arkadaşlar turkcell tonlakazan diye bir kampanya çıkardı süper bir şey. Kısaca anlatayım yine bu servis çalarken dinlet servisi gibi ama müzik yerine reklam çalıyor ve sizi arayan her kişiden en az 1 kontor kazanıyorsunuz ayrıntılı bilgi ve wap.tonlakazan.com

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
saol bakalım nsl

toprakumit

toprakumit

Üye
Bakmak lazım...

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye

TonlaKazan, Turkcell ÇalarkenDinlet abonelerine görüşme yaptıkça kontör/dakika kazandıran bir sistemdir.

TonlaKazan’a tüm bireysel Turkcell aboneleri üye olabilir. Abonenin TonlaKazan üyeliğinden önce, ÇalarkenDinlet kullanımını aktif hale getirmesi gerekmektedir. TonlaKazan’ın yarattığı fırsatlardan yalnızca bireysel Turkcell aboneleri yararlanabilir.

KKTCCell aboneleri bu sisteme kayıt olamaz.

Kurumsal hatlar bu sisteme kayıt olamaz.

TonlaKazan’a kayıt olmak ücretsizdir. Kayıt için bir önkoşul olan “Turkcell ÇalarkenDinlet aboneliği” için aylık olarak 6 SMS tahsil edilir. Bu tahsilat TonlaKazan üyeliği için değil ÇalarDinlet kullanımı için yapılır.

TonlaKazan’a üç türlü üye olunabilir:

• wap.tonlakazan.com Wap portalı üzerinden (Wap sayfa kullanımı tamamen ücretsizdir)
  • Web sayfası üzerinden
  • KAYIT yazıp 1001’e gönderildiği zaman, kullanıcıya SMS ile wap sayfasındaki üye olma formuna yönlendirecek olan bir link (wap.tonlakazan.com/kayit) linki gelecektir.

TonlaKazan üyelik iptali üç şekilde gerçekleştirilebilir:

• wap.tonlakazan.com Wap portalı üzerinden
  • Web sayfası üzerinden
  • İPTAL yazıp 1001 kısa numarasına SMS göndererek

• TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ ne kadar çok farklı kişiyle görüşme yapar, ne kadar çok reklam jingle’ı dinletir ise o derecede TONLAKAZAN tarafından kontör ya da konuşma süresi ile ödüllendirilir.
  • TONLAKAZAN sisteminin “Ödüllendirme Kıstas ve Limitleri” bulunmaktadır. TONLAKAZAN-ÜYESİ bu çerçevede ödüllendirilir.
    • TONLAKAZAN-ÜYELERİ, servisin şu an tanıtım sürecinde olması sebebiyle, Turkcell’den gelen tüm cevaplı ve cevapsız aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır.
    • Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
    • TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ dahil olduğu bir kampanyanın bitiş tarihinden önce TONLAKAZAN üyeliğini iptal ettiği takdirde, o güne kadar kazanmış olduğu ödenmemiş kazançlar hakkında hak talep edemez.
  • Ödüllendirme miktarını değiştirme hakkını Turkcell elinde tutar.
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ’nin TONLAKAZAN'da Markaya ait jingle'ı yükleyebilmesi için TURKCELL ÇalarkenDinlet servisine aboneliği bulunması gereklidir.
  • TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar.
:megafon:bence çok saçma hem sizi arayanlara reklama dinletteceksiniz hemde ayda 12 kontor vereceksiniz üstelik günde en fazla 5 kontor kazanacaksınız bence bu kadar kontor için onun bunun reklamını yapmaya değmez kısacası turkcell bizi sömürmeye devam ediyo :ehe

• TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ ne kadar çok farklı kişiyle görüşme yapar, ne kadar çok reklam jingle’ı dinletir ise o derecede TONLAKAZAN tarafından kontör ya da konuşma süresi ile ödüllendirilir.
  • TONLAKAZAN sisteminin “Ödüllendirme Kıstas ve Limitleri” bulunmaktadır. TONLAKAZAN-ÜYESİ bu çerçevede ödüllendirilir.
    • TONLAKAZAN-ÜYELERİ, servisin şu an tanıtım sürecinde olması sebebiyle, Turkcell’den gelen tüm cevaplı ve cevapsız aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır.
    • Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
    • TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ dahil olduğu bir kampanyanın bitiş tarihinden önce TONLAKAZAN üyeliğini iptal ettiği takdirde, o güne kadar kazanmış olduğu ödenmemiş kazançlar hakkında hak talep edemez.
  • Ödüllendirme miktarını değiştirme hakkını Turkcell elinde tutar.
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ’nin TONLAKAZAN'da Markaya ait jingle'ı yükleyebilmesi için TURKCELL ÇalarkenDinlet servisine aboneliği bulunması gereklidir.
  • TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar.

iskenlii

iskenlii

Üye
bilgi için sağul

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
çok Saol
Haberimiz Olsun Işe Yarar

kubilay212

kubilay212

Üye
ooo cak güzel bir sey o zaman

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

recepali

recepali

Üye
sağolasın kasrdeşim ama davet kodu fln istiyo msj gönderdim hala gelmedi onu bekliyom
:D:D:D:D:D:D:D:D

arslansem

arslansem

Üye
İdare eder o kadar kazıkça bşy dğl :)

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
sagol deneyelim bi

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
iskenlii

iskenlii

Üye
kaç kb giris

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aman uğraşan var mı bunlarla gerçekten... :)

cool_eagle

Üye
aman uğraşan var mı bunlarla gerçekten... :)

walla ben uğraştım. 10 mayısta yaptım bugün 20 mayıs 59 kontör geldi. 10 günde 59 kontör az diil hani;)
ilk çıktığında limit yoktu ilk gün 11 kntr kazandım ama artk günde en fazla 5 weriyo :( :(

KAFKAS KARTALI

Üye
Teşekkürler

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye

walla ben uğraştım. 10 mayısta yaptım bugün 20 mayıs 59 kontör geldi. 10 günde 59 kontör az diil hani;)
ilk çıktığında limit yoktu ilk gün 11 kntr kazandım ama artk günde en fazla 5 weriyo :( :(
malesef 5 kontor

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Bana da dün davetiye geldi üye oldum.Şu anda sadece çağrılardan da kontör kazanılabiliyor ama ilerde çağrılara cevap verilmesi de gerekecek.Turkcell bu işten çok büyük kâr sağlıyor bence.Örneğin çağrıları bütün operatörler dinleyebiliyor ancak sadece TURKCELL'den gelen çağrılara kontör veriyor.Servis ücretsiz diyor aylık 12 kontör çalarkendinlet ücreti alıyor.Falan filan:D baya uzun iş anlayacağınız...

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
Bana da dün davetiye geldi üye oldum.kaŞu andazanılabiliyor ama ilerde çağrılara cevap verilmesi de gerekecek sadece çağrılardan da kontör .Turkcell bu işten çok büyük kâr sağlıyor bence.Örneğin çağrıları bütün operatörler dinleyebiliyor ancak sadece TURKCELL'den gelen çağrılara kontör veriyor.Servis ücretsiz diyor aylık 12 kontör çalarkendinlet ücreti alıyor.Falan filan:D baya uzun iş anlayacağınız...
ben günde 5 kontor kazanıyorum ilerde çağrılara cevap verilmesi de gerekirse iptal edrim olur biter

Takipçi Satın Al

Üst Alt