Turkcell TL kartları ve fiyatları :)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell TL kartları ve fiyatları :)
Kart fiyatları

5 tl’lik kart * 5 tl
10 tl’lik kart * 10 tl
15 tl’lik kart * 15 tl

standart kart 20 tl
avantaj kart 30 tl

süper kart 50 tl
süper plus kart * 95 tl
mega kart * 180 tl

ultra kart* 360 tl

TL Kartı fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir.
Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde, ücretlendirmelerinde ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hazır Kart’ınıza TLyüklediğiniz andan itibaren, 90 gün boyunca telefonunuzdan arama yapabilir, aranabilir ve tüm Hazır Kart hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu 90 gün süresince tekrar TL yüklemezseniz, 90 Günlük Yarı Aktif Dönem başlar. Yarı Aktif Dönem boyunca arayanlar size ulaşabilir, ancak siz TL bakiyeniz olsa dahi arama yapamazsınız. Arama yapabilmek için her 90 günde bir TL yüklemeniz gerekir. Bu 90 gün süresince tekrar TLyüklemezseniz, 30 Günlük Son Dönem başlar. Son Dönem’de arama yapamaz ve aranamazsınız. Bu dönem içinde de TL yüklemezseniz, Hazır Kart numaranız iptal edilir ve tekrar kullanılamaz.

*Fiziksel TL Kart olarak satılmamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: CoDeYs, ॐOsMaN, firema ve 2 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bilgiler için teşekkürler ...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
şimdi anlamaıdm ben 20 tL yükleyince kac dk konuşucam türkcell'le ,*

arslansem

arslansem

Üye
Bu isimleri nasıl sıralamışlar böyle merak ettim :ehe Abi ordan bi süper plus alabilir miyim? :ehe

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
saol

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkürler :D

angelo_diablo

angelo_diablo

Üye
Fiyatlarin standartligi kacmis..
Kafamda bir soru isareti kaldi.Acaba dakikasi kac kurus???
Gitti gontoor geldi gurus;Turkcell'de galite ne uygunmus!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karışıklık olacağı kesin. Bayiye ne diyeceğiz, bana 50TL verebilirmisiniz mi diyeceğiz :hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
geçen müşterim geldi bana para ver dedi
dedim ne parası :D

meğer tl kontör kartı imiş
teşekkürler recep bey

darülmendep

darülmendep

Üye
İsimleri böyle sıralamaları hiç hoşuma gitmedi! En geç 5 yıla Standart Kartın fiyatı 30 TL'yi bulur. Ayrıca 1 kontöru dolaylı yollardan 30 kuruş olarak alıyorlar. Örnek: GençTarife ve smsler...

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
biLqi için teşekkürLer ...

pr0

pr0

Üye
bilqi için tsk. ederim...

sqr.eyq

Üye
güselll

darülmendep

darülmendep

Üye
Resimlerini de koyarsan herşey daha güzel olur

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler bilgi için

Captain

Üye
bilgiler için teşekkürler :)

maxirabit

maxirabit

Üye
marketten standart kart alıyım dedim üstünde 20 tl yazıyor adama 20 tl verdim herif suratıma bakıyor parayla oynuyor falan ne oldu dayı dedim evlat bu az dedi üstünde 20 tl yazıyor neyi az dedim 21 tl vercen dedi hadi dayı ver benim 20 tl yi sen dedim herif sinirli sinirli baktı adama 20 tl yetmiyor fazladan 1 tl daha alınca rahatlicaktı heralde:nono:

--------------- Ekleme ---------------

İsimleri böyle sıralamaları hiç hoşuma gitmedi! En geç 5 yıla Standart Kartın fiyatı 30 TL'yi bulur. Ayrıca 1 kontöru dolaylı yollardan 30 kuruş olarak alıyorlar. Örnek: GençTarife ve smsler...

kontör kartı değilki bu tl ye karşılık tl yüklüyorsun o yüzden bu kez oynuyamazlar

Üst Alt