türkcell tim lerin rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
türkcell tim lerin rezaleti
tekirdag / çorluda
2 tane türkcell tim var 2sininde camın önünden reklam lcd si var lcd de sonyericson aino reklamını yapıyolar içrei giriyorum lcd deki sonyericson telefon nekadar diyorum adamlar bana muamelesi yaptılar gel göster bakıym hangi telefonmuş dediler dışarı çıktık reklam bitmiş başka reklam çıkmış adamlar daha sonyericson markasından haberi yok
Ertesi gün tam reklam çıktı adamı hemen dışarı çıkardım gösterdim reklamı tabi adam mosmor oldu dedim bu telefonun fiatı ne kadar su anda elimizde yok dedi bende ne zaman gelir dedim sen peşinat ver getirtiriz dedi bende benim x6 yı bide aradaşın 5800 ı vereyim dedim 300 lira dedi telefonlara ya allahın kamili 2 bayide aynen böye yaptı lan varya beni oraya koyacaklarki adamlar telefon işlemcisinin ne oldugunu bilmiyo 5800 ın işlemcisi kaç mghz diyom one diyo hatta bazılaro gps nin ne oldugunu bilmiyo yani türkcell tamamen bitmiştir gözümde
Anna roman gibi yamışım ha :evet: :evet: gıcık oldum bu adamlara ya gıcıklık olsun diye hergün farklı farklı telefonlar soruom işlemci kamera gps flan özellik sorym en sonunda kovucaklar valla:ehe:ehe:aha:

BODOLLU

BODOLLU

Üye
bu olayın gectıgı yer tım ıse cıdden buyuk bır sıkıntı var ortada.. tım olmak ıcın ınanılmaz para veren kısı tımde calıstırdıgı adamların egıtımsız oldugundan bır haber ıse cıdden kötu. ya akrabasını koymus nasıl olsa mıllet hızmetten anlamıyor der yada cıdden adam tım olayını bılmıyor bılen bırısıne yaptırıyorum dıye gecımını saglıyor :)

5800 verıp sony erıcson alma hatasını yapma derım :)

korsan_erdem

Üye
bodollu ''5800 verip sonyericsson alma hatasını yapma '' demişsin bence çok yanlış bi öneri bu. bende 5800 var ve her gün yeni sorunlar çıkarıyor artık tüketici haklarına kadar gideceğim ki bir önceki telefonum SE p990i idi keşke onu verip 5800 almasaydım diyordum SE kadar taş ve sağlam bir telefon görmedim...

hellowen334

Üye
bende tim çalışanıyım gel banada sor bu soruları :)

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
:) :) :) :)

xdxonderxdx

Üye
saçmalma kardeşim turkcell tim deki çalışnlar çok eğitimlidir + senn gittiğin yer turkcell tim dğl şahıslar kndileri açıolar onlardan biridirr

ookkaayy

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
koskoca türkcell tim tabelası var türkcellden habersiz türkcell tim tabelası asıp çalışmaları mümkünmü yani ??? üstelik ikiside çorlunun en işlek caddelerinde :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Böyle Bir Rezalet Olmamıştır :) Olamaz :) Arkadaşında Dediği Gibi Eğitimli Kişiler İle Çalışıyorlar :)

keremec

keremec

Üye
bence bu rezaletin daha oteside vardır. bana otomatik olarak haftalık eski tarife ile 10 bakiye yiyen (kontör) bir
haber şeyine abone ettiler kendim iptal ettim (mesaj ile ama nafile) işe yaramadı bu yuzden 3 ay hergün çağrı merkezini aradım cagrı merkezi hem tl yiyordu hem bişey yapamıyolardı. 3 ay sonra abonelik sona erdi diye mesaj geldi(turkcell çagrı merkezi degil beni kendi abone ettikleri şeyin tarhi bitti) bu yuzden sayısız kontur gitti ve geri istedim bişey yapamayacaklarını soyleyince artık dayanamadım birdaha aramadım ve haram ettim.

destan gibi oldu dimii ama gerşek:kop:

eiup

eiup

Üye
:) arkadaş çok haklı ben de çok karşılaştım telefon bilgileri 0 sadece ticaret olsun diye açıyorlar ve turkcell bunlara nasıl tim açma izni veriyo anlamıyorum . tabi çok başarılı anlayan timler hariç :) ama telefonlar da işletim sistemi olduğunu ve işletim sisteminin ne olduğunu bilmeyen çok tim var :) birde istabul da daha diğer illerde olması çok normal . ama şu gerçek var parayla yuruyo bu işer turkiyede eğitimden bilgiden once para konuşur ....:))))))))))))

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
boylelerı cok var gulup gececeksın yada okayy gıbı hergun gıdıp dalga yapacaksın :ehe :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bence oradaki durumu doğruda Türkcelle bildirin. Ama müşteri hizmetlerine değil. Merkezine. Türkcellin haberi yoksa suçu ne. Haber ver ki gerekeni yapsınlar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
0 212 313 10 00
Bu numarayı ara bildir durumu.

Perfect!

Üye
bugüne kadar girdiğim hiçbir timde öyle bişey olmadı.

Smh0

Üye
Bende tim satış danışmanıyım.bu tür olayların faturasını turkcelle kesmek yanlış olur bu sektörde yeterince eleman yok işverende mecbur bilmeyen birini eğitmeye kalkıyor eğitim bitiyor eleman işten cıkıcam diyor tekrar başa dön