Turkcell Tarifeye Ek Cep Telefonu Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Tarifeye Ek Cep Telefonu Fiyatları
Turkcell'den tarifenize ek olarak cep telefonu alımı gerçekleştireceksiniz eğer, Turkcell Tarifeye Ek Cep Telefonu konumuzu inceleyebilirsiniz.

1) Turkcell T60
Turkcell’ in telefon üretim sektörüne girmesiyle çıkarttığı ilk serisi olan T serisi bize sunduğu fiyat/performans ile öne çıkıyor. T60 modeli düşük fiyatının yanı sıra şık tasarımı 1.5 Ghz 8 çekirdekli işlemcisi ve 2 GB RAMi ile göze batıyor. Bu orta seviye telefona; Platinum paketleri Konfor süper paketleri, Turbo Paketleri ,Fırtına paketleri , GNÇ süper paketi , Kontrol midi paketleri ile tarifeye ek +31,4 / 36 Ay ile ulaşmak mümkün

2) iPhone 7
Dünya devi Apple’ ın son çıkardığı model olan İphone 7 iphone 6 ya kıyasla tasarımsal olarak pek değişikliğe uğramadığı için yer yer tepkilere tutuldu. Aynı zamanda kulaklık girişi bulundurmamasıyla da okların hedefinde oldu . Ama bu tepkileri kamerasında açtığı çığırla ve şimdiye kadar Apple üretimi en üst düzey işlemciye sahip olmasıyla bir bakıma eritti. Bu son derece üst düzey telefona Platinum paketleri Konfor süper paketleri, Turbo Paketleri ,Fırtına paketleri , GNÇ süper paketi , Kontrol midi paketleri ile tarifeye ek +134.6 / 36 Ay ile sahip olmak mümkün.

3) Kaan N1
Bu orta düzey fiyatında ama üst düzey telefon seviyesindeki Türk firması olan Başarı Elektronik tarafından üretilen telefon, bize sunduğu 3 GB ram ve kendine has tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bunları geniş depolama alanıyla taçlandıran Kaan N1 dayanıklılığıyla da kullanıcılarını tatmin etmekte. Kaan N1 1 gün boyunca şarj problemi çıkarmayan tam 3000 mAh bataryayı da size sunuyor bu telefona Platinum paketleri Konfor süper paketleri, Turbo Paketleri ,Fırtına paketleri , GNÇ süper paketi , Kontrol midi paketleri ile tarifeye ek 41 TL / 36 Ay ile sahip olabilirsiniz.

4) Sony Xperia XZ
Sony Xperia serisi denince akla direkt kamera geliyor elbette bu modelinde yine profesyonel kamera seviyesinde bu özelliklerini suya karşı dayanıklılığı ile taçlandıran XZ tasarımıyla da kendini hemen öne çıkartıyor. Neredeyse çerçevesiz olan telefona bakıldığında bile malzeme kalitesi belli oluyor. Bu üst düzey telefona Platinum paketleri Konfor süper paketleri, Turbo Paketleri ,Fırtına paketleri , GNÇ süper paketi , Kontrol midi paketleri ile tarifeye ek +95,33 TL /36 Ay ile sahip olabilirsiniz. Bu telefon paketi ayrıca Turkcell bedava internet içermektedir, opsiyonlar için bayii yetkilisi için görüşün, detayları öğrenin lütfen.

5) HTC Desire 10 Lifestyle
HTC ’nin en çok talep gören serisi olan Desire genellikle orta nadiren de üst düzey telefonları kullanıcılarla buluşturmakta. Bu telefona baktığımızda kendine has tasarımının yanı sıra bizlere sunduğu 3 GB RAM ile öne çıkıyor. Hatırı sayılır bir kamerayla görücüye çıkan bu telefon bizlere stüdyo ses kalitesi sunacağını vaatlerinin arasına eklediğini söyledikten sonra bu telefona sahip olmak için kullanabileceğimiz paketlere geçelim. Bu paketler : Platinum paketleri Konfor süper paketleri, Turbo Paketleri ,Fırtına paketleri , GNÇ süper paketi , Kontrol midi paketleri örnek verilebilir tarifeye ek +43 TL / 36 AY ile bu orta üst seviye telefona sahip olmak hiç de zor değil.

6) LG X Screen
Bu yazımızda değinecek olduğumuz neredeyse en düşük fiyatlı ama performans olarak orta seviye bir donanıma sahip olan telefonumuza baktığımızda bize sunduğu Android 6.0 ve 2 GB RAMın yanı sıra 13 MP arka ve 8MP ön kamerası göze batıyor tasarımsal olarak tabiri caizse biraz kalın olan telefon snapdragon 410 ’uda içinde bulunduruyor bize sunduğu 2300 mAh bataryasıyla da dikkat çeken telefona sahip olmak için : Platinum paketleri Konfor süper paketleri, Turbo Paketleri ,Fırtına paketleri , GNÇ süper paketi , Kontrol midi paketleri ile tarifeye ek +34 TL / 36 Ay ile sahip olmanız mümkün.
 


Üst Alt