delpay
Üye
Yaklasık 1,5 aylık T 50 kullanıcısıyım.
1.Bu telefonun sorunları kamera 13mp kesinlikle değil.5mp lik kamera ile çekile görüntüler T 50 den daha kaliteli çekim yapıyor.
2.Telefonun 846 mb lik rami bulunmakta ve 550 mb ' ini kendisi boşta hiç bir işlem yapmadığınız halde kendisi kullanıyor ve size sadece 300 mb lik bir boş alan yaratıyorki 2-3 işlem yaptıgınızdaki en büyük sıkıntı burada telefon kilitleniyor.Sık sık Ram'in yaptıgı işleri temizlemeniz ve telefonu en az gunde 2- defa kapatıp açmanız sart.
3.Telefonda biri sizi aradığı vakit ekranda hiç bir bilgi veya uyarı çıkmıyor ,telefon sadece çalıyor.Kimin aradığını kesinlikle bilmiyorsunuz .Telefonun sağdaki kapama tusuna basarak ya aramayı reddeceksiniz yada sizi arayan kişinin aramayı sonlandıurmasını bekleyeceksiniz.Bunlar en önemli gördügüm sık sık başıma gelen sıkıntılar.
4. Ekranın sol üst kısmında sarı bir ışık belirmekte ve sanki orada bir lamba yandıgı izlenenimi veriyor.
EVET RAMİİsnap dragon 400 1.2mhz 4 cekirdek
13mp kamera/2mp kamera (görüntü muazzam)
16gb hafıza
hızlı sarj
4g (lte)
8 saat konusma
10gün bekleme
dolby
gürültü engelleme
4.4.2 kitkat
5" hd ekran
daha sayyımmı ?
BENCE S3 LEDE KARŞILAŞAMAZ ONA BAKARSAN S3 ÜN ARM CORTEX A9 İŞLEMCİSİ 1.400 MHZNerdeyse bir aydir kullanıyorum t50yi.
Arkadaş dokunmatik demiş dokunmatikde hic bi şekilde sorun yaşmadim baba gibi calişiyor ve hassas.
Kasma demişler cok rahat istedigim oyunlari oynuyorum gunde 2kere filanda tlf kapatmiyorum gayet guzel seri gecişleri var ben hizli kullanirim tlf 1kez tlf dondu oda 30saniye sonra filan duzeldi yine kapatmadim.
S4le karşilaştirmişlar bu tlf s4le karşilaştirilacak tlf degil hadi s3filan olsa tamamda s4le depişemez.
Şarj konusu gayet iyi gidiyor batarya cikmiyor zaten rahat goturur bi gunu.
Kamera konusu ön kamera gercekten iyi ama arka pek soyledikleri kadar iyi degil.
Ses konusunda gercekten saglam ses veriyor muzik calari biraz yavaş ama kusursuz tlf yoktur.
Şimdi s4le kıyaslanacak bi tlf degil burdan 700tllik bi tlfdan konuşuyoruz ama fiyatina gore iyi bi tlf.
Bilmiyorum belki bende fazla ısınıyordur ama oynayinca tlf ısısı 44 45 firliyor...
Arkadaşlar oyun dişinda da aranamiyorum bazen.Telefonumun sorunu bitmedi.Gün içinde 10 Kere araniyorsam 5 inde bana ulaşamiyorlar.Rapor geliyor sonradan arandigimi öğreniyorum.Hatla alakali değil bundan %100 eminim.Telefonumun nesi olabilir?yanılıyorsun dostum ben kullanıyorum gayette memnunum hiç bir sorun yok fifa2015 oynuyorum hiç bir kasma yok yazılımda gayet güzel nerden bilgi aldıysan sana yanlış bilgi vermiş
Dostlar ben aranamiyorum.Hala cevap veren olmadi ve 6 aydan fazladir ayni sorunları yaşıyorum.Hatla da alakali degilmiş.Yuh diyorum başka birsey demiyorum.Servise gonderecegim ..10 aramanin 5 inde aranamiyorum.Sonra kim aramis cell bikdiriyor seni aramislar diye.Twlwfon acik, şarj full.Bir tane kasan program bir tane telefona gelen aramalari kapayacak program yok.nedir bu yaffffBenin t50 telefonum Total domination reborn oynarken gelen cağrilari gosteremiyor yani aranamiyorum.kim anlar bu isten.3 aydir bu sorun var..ne yapmalim
T50 için internetsiz radyo programı varmı arkadaslar
T50 için internetsiz radyo programı varmı arkadaslar
1. Turkcell T50 1. yılını yeni doldurdu, nasıl bir buçuk yıldır kullanıyorsunuz?Arkadaşlar ben bir buçuk yildir turkcell t50 kullaniyorum bu konuda baya tecrubeliyimdir
Öncelikle telefon gayet hafif yalnız telefonun kenarları oval değilde dikey geldiğinden telefon köşeleri biraz hasar görüyor.
Sonrasonda kulaklik giriśi pekde sağlam.yapilmamış servisteki çoğu telefon kulaklık girişi yüzünden sıkıntı yaşıyit bende onlardan biriyim
Müzik dinlemeyi sevenler eminim bu duruma üzüleceklerdir
Ayrıca arama menüsüne girince telefin coğu zamn uyarı veriyor(arama durdurulmuştur)
Oyunlarda telefon kalitesi cok iyi pekde dindugunu söyleyemem yalnız fotoğraf çekerken fazla donuyor
Ayfıca telefonun açılma suresidr biraz yavaş bu beni çok sinir ediyor
Parlaklık ise süper derecede
Ama dediğim gibi 700 tllik fiyayina aldanipta paraya kiyilcak bir telefondegil!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?