Turkcell T40 Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Varsayılan zilsesi olarak Ankara'nın Bağları çalıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67, Dede, Nextman ve 1 kişi daha
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Millet uzaydaki elması dünyaya çekme planı kuruyor biz hala kilim deseniyle uğraşıyoruz. Giriş seviyesi bir akıllı telefon ama pazarlama bence çok yanlış. Türk malı deniliyor, Türk mühendisler tasarlamış ama Türk mühendisler sadece kilim desenini tasarlamış, geriye kalanını Çinliler halletmiş. Nasıl Türk malı olacak bu şimdi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye
Millet uzaydaki elması dünyaya çekme planı kuruyor biz hala kilim deseniyle uğraşıyoruz. Giriş seviyesi bir akıllı telefon ama pazarlama bence çok yanlış. Türk malı deniliyor, Türk mühendisler tasarlamış ama Türk mühendisler sadece kilim desenini tasarlamış, geriye kalanını Çinliler halletmiş. Nasıl Türk malı olacak bu şimdi.

Sana alayım Erol

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar uygun ödeme koşullarıyla satılacağından donanımın pek önemli olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
phasan

phasan

Üye
arkadaşlar 500 tl olan bir telefondan ne beklenır ki cok buyuk donanım olmaz bence

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 500 tl olan bir telefondan ne beklenır ki cok buyuk donanım olmaz bence

murat_83

murat_83

Üye
Biraz uzun bi konu oldu ama kusura bakmayın T40 şu an itibariyle elime ulaştı fotoğraflarını sizinle paylaşıyorum :)
Gayet güzel şık tasarımlı bir telefon tavsiye ederim
Benim için dez avantajı aşağıdaki yön tuşu ve seçenekler tuşunun diğerlerine göre farklı taraflarda olması tabi bu benim görüşüm başkaları için aynı olmayabilir. Ben geri tuşunun sağda seçenekler tuşunun solda olmasına alışkınım :cool
İşlemci olarak 1,2 çift çekirdekli işlemci kullanılmış ve 1GB ram
4GB dahili hafızazı var
Android sürümü 4.1.2 ve güncelleme destekliyor.7
Surround ses kalitesi var konuşurken kulağınıza gelen ses HD ve ev sinema sistemi gibi.

Şimdilik bu kadar yazabiliyorum eklenecek birşeyler olursa tekrar buradan yazarım
Ayrıca TURKCELL'in bir önceki telefonu olan T21 (Maxiplus5) telefonu geldiğinde Maxicep kullanıcılarına yine bu forumdan bilgilendirmiştim
https://www.maxicep.com/forum/konu/turkcell-t21-maxiplus-5-geliyor.669422/
Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ANIL
0MG90

0MG90

Üye
Telefon plastigi cok dandik duruyor düsse direk kırılır gibi

murat_83

murat_83

Üye
Samsung S3 ve S4 kapaklarını biliyorsunuzdur onlardan sağlam merak etmeyin :) inceledim

Samsung Galaxy lerin kapakları daha dandik duruyor çok fena esniyor ama kırılmıyor