Turkcell T20 + Tablet PC [Takas Vardır]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 + Tablet PC [Takas Vardır]
Tüm açıklamayı okumanızı öneririm.

Telefonun görüntü kalitesi kötü olabilir fotoğrafta çünkü tabletin 2MP kamerası ile çekildi. Tabletin fotoğrafları ise Telefon ile çekildi.

Fotoğraflarda görüldüğü gibi her iki cihazında ilk alındığı günkü gibi tüm aparatları kutusu garantisi ve faturası mevcuttur. Telefonun yanında 1 adet deri kılıf ve 1 adet arka korumalık kapak verilecektir.(40TL) Tabletin yanında ise ek ayaklı kılıf verilecektir.(45TL)

Tabletin fatura fiyatı 420TL telefonun ise 480TL'dir!

Cihazların ikiside tertemizdir. İkisininde ilk sahibiyim. Tabletimin markası Mobee T1200 ve daha 2 yıl garantisi mevcuttur. Telefonumun garantisi 1-1.5 yıl kadar bir şey kaldı. Ankara içi iPhone3GS veya Galaxy S gibi cihazlarla takasa girmeyi düşünüyorum. Yalnızca Ankara içi satış ve takas vardır!

İlanın tüm bilgilerine ve resimlerine ulaşmak için sahibinden linki:

suprose

suprose

Üye
ikisine iphone veya samsung vermezler :/

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bir defa Galaxy S teklifi gelmişti aptallık yapıp 3GS aramaya başladım. Bir çok yere danıştım 3GS rahat alırsın dediler ve mesaj attığım kişiler kesinlikle olmaz gibi cevaplarda vermemişti.

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Tek tek satmayi dusunurmusunuz? dusunurseniz fiyatlari nedir?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Tek tek satmayi dusunurmusunuz? dusunurseniz fiyatlari nedir?

Düşünmedim fakat ikna olabileceğim bir fiyat belirtirseniz anlaşabiliriz. İknadan kastım nakit satmak değil normalde niyetim direk takasa girip yeni telefon almak.

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
tabletin fiyatini merak ettim sadece. uyguna bi tablet ariyorum da belki sizin bictiginiz deger bana uygun gelirdi. satici olarak fiyati siz belirseniz daha saglikli olur

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ö.m atıyorum.

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
cevaplanmistir..

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...