Turkcell T20 oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

byvanellus

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 oyunları
t20 için destekli oyun arıyorum 320/480 ekran çözünürlük ama çogu yükledigim çalışmıyo yardımlerınızı bekliyorum.

goko93

goko93

Üye
dostum internet olmadığı için oyunlar acılmıyor apk. dosaysını yüklesen bile oyunun kendi data dosyasını wireless ile yüklemeni istiyor buda elmizi kolumuzu bağlıyor.

byvanellus

Üye
    Konu Sahibi
bende wifi var deniyorum yüklemek uzun sürüyor kimisi açıyo kimide açılmıyor.ama tam destekleyen yok .ekran çözünürlügü aynı olan oyunları indirdim pek sonuç alamadım.

kahide

Üye
ben T10 kullanıyorm, onda böyle sorun yok. turkcell bu sebeple istediği satışı elde edemeyebilir

byvanellus

Üye
    Konu Sahibi
yükledigimiz oyunlar hd ama t10 kesinlikle çalıştırmaz.ben cihazdan çok memnunum oyunda oynayan biri deilim ama arada iyi oluyor yoksa en çokta sarz bakımından çok memnunum.

xwedan

xwedan

Üye
turkcell ın kendı magzası varmıs sanırım pek bır bılgılm yok ama hd oyunlara bakmayın derım

Erzurumm

Üye
t20 olan bide burdaki oyunlara baksın oluyor mu diye

caglet

caglet

Üye
Şimdilik turkcell sitesindekilerle yetinmek zorunda sanırım + android market

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi gio için oyunlar oluyo ve t20 nin anroid sürümü 2.2 mi 2.3 mü

Erzurumm

Üye
t 20 2.3 sürümünü kullanıyor o site deki oyunlar oluyor dimi t20 ye

emrecntyrn

Üye
ARKADAŞLAR BENDE yeni aldım bunun telefonla alakası yok andıroid olduğu için sadece setup yani apk dosyası yemitmiyo yannında sd dosyası da lazım sd dosyası olmadığı için internetten dosyayı indiriyo eğer sd dosyasıda hafıza kartına içine atar ız çalışır telefonda gayet güzel bütün oyu ları açıyo kasma filan yok

!8R@H!W

Üye
ben t 20 kullanıyorum HD oyunlar oynuyorum oyunları yükledikten sonra sd dosyalarınıda yüklemelisin :oke:

emrecntyrn

Üye
hangi oyunları oynuyosun

ayberkkk09

Üye
aynen beyler uydurmayn bayadr aryorm hd oyunlar hepsini yukledikten sonra ekran sağa kayık oluyo ve oyunu baslatamyorm.s sizin oynadklarnizn ismlerini soleynde bizde yararlanalim

ozyst

Üye
Gercekten t20 kullanicilari hangi oyunlari calistirdigiji soylerse bizde ona gore indirme yapariz bende sandstorm asassins creed shift pes11 sorunsuz calisiyor

emrecntyrn

Üye
tmm söyleyim gameloft nerdeyse yeni çıkalar hariç heepsini açıyo ben şunda telefona en yüksek 350 mb kadar oyun yükledim açtı t20 diye oyun aramayın telefon yeni olsuğu için t20 diye oyun paylaşmıyolar onun yerine aynı özellikte başka markların telefonların oyunları arayın mesela htc desire S t20 aynısı tek özeliği rami biraz daha fazla ama htc açamdığı oyunları t20 açıyo şu anda nokia c7 daha iyidir şu annda bende pes 2011,nova,alspath 5, hawx bunlar yüksek mb ve hd oyunlardır zaten paylaşıyorlar oyunları paylaştıkalrı zaman bakmanız gerek uyumlu telefon htc desire s varsa indirin çalışır ben bide rom değiştirdim alan baya açıldı hd oyunlar dışında 10 -15 tane oyun var

ozyst

Üye
bide bazen değişik yerden indirince çalışıyor ben shifti ilk çalıştıramamıştım başka yerden indirdim oldu.Gangstar çalıştırabilen varmı?Bende çalıştı ama görüntüler beyaz

emrecntyrn

Üye
bende çalıştı

swat2772

Üye
Arkadaşlar T20 De Angry Birds Oynuyordum Herzaman Ama Artık Açılmıyor Neden Ola Bilir Bide Ekran Geçişleri Biraz Agrlaştı :S Ltfn Bi Bilen Varsa Yazsın ???

vefk22

vefk22

Üye
arkadaslar bilgi kirliligi var t20 kullanıyorum su an ve hd oyun oynatmıyor dıyen arkadaslara sunu diyeyim bende kurulu taiwan 2,3,3,5 surumu var ve( hawx hd-hero of sparta-nova-bia2-deep space) oynuyorum acarken kasıyor baya bı ama oyunda problem yok hepsı yuklu ve oynuyor galaxy ace veya gio oyunlarını bulun internetten acıyor yanlızca bazı oyunların sd dosyasını direk telefondan indirin yoksa ekranda tasma proglemi ve kapanma sorunu olmaması ıcın kolay gelsın