Turkcell T20 Modeme Bağlanma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

havlayan_kirpi

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 Modeme Bağlanma
Arkadaşlar herhangi net kampanyası yapmadım. Kablolu netim var. Ben bi şekilde telefondan nete girebilirmiyim acaba kontörlerim gitmeden ? Bluetooth veya usb ile bağlayarak? Bilen varsa cevap atmasını istiyorum :)

Peocawe

Peocawe

Üye
Öyle bişey yok diyebiliyorum ama yinede araştır, çıkar birşeyler. :)

havlayan_kirpi

Üye
    Konu Sahibi
O kadar çok araştırdım ki anlatamam size :D Ve bulamıyorum. Ümitlerimi kesiyorum. Güzel bir internet kampanyası yapan hatta yokki arkadaş yaa. Bi yılbaşına özel olarak çıkarsalar iyi olurdu :D

err00r

Üye
hocam en uygun vodafone'nin internet paketi var fakat hızı tatmin eder mi bilememem.. Hocam wireless modem alın en makul' o olur sadece evde girersiniz dediğim gibi vodafone bakın isterseniz bi. Yada Vodafoneden Avea'ya geçin 20 TL'lik bir kampanya var 1 gb net paketi veriyor aylık bedava hemde hızlı:)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
sadece evde kullanmak için istiyorsan bir tane wifi modem al. 50-80 tl arası bildiğim kadarıyla. başka türlü usb yada bluetooth yoluyla telefondan nete giremezsin. usb ile girsen bile girmenin de bir mantığı yok zaten. sonuçta birgisayara bağlıyorsun ve en uzun usb kablosu da 1 metre filandır. sen en iyisi bir tane wifi modem al. bende öyle yapıcam çünkü. aslında en uygunu bluetooth ile girmek olurdu ama bende baya araştırdım öyle bişey olmuyor. symbian telefon kullandığım dönemlerde forumda görmüştüm. bir arkadaş bunu başarmış ve nasıl yapıldığını uzun uzun anlatmıştı. bir sürü ayarı filan vardı. uğraşmadım bende. ama android telefonlar için böyle bişeye rastlamadım hiç.

havlayan_kirpi

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Wifi modem alacağım kararımı verdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt