Turkcell T20 alsam her oyunu oynayabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manyoudanadam

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 alsam her oyunu oynayabilir miyim?
arkadaşlar hiç android telefon sahibi olmadım.. Turkcell T20 2.el buldum temiz.. 300 lira her oyunu oynatır mı?
bide 300-400 liraya daha iyi telefon var mıdır?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
şu an öyle yada böyle bi şekilde oynasan bile 4-5 ay sonra oynayamazsın.

enes122

enes122

Üye
her oyunu oynatmaz oynatsada pek.keyif vermez.cunku sarzin biticek hemen bnde kullaniyorum t20 ama.memnun degilim o fiyatlarada ne bulursun bilmem ama reklamlara kvk bi tane huawei getirmis.499 tl ye ben.olsam.alirim.onu.ikinci.el alirsan kesin bataryasi ölmustur eskidi cunku telefonlar varsa imkanin sifir.almaya.bak ve kimsenin şu romu atarsan oynarsin filan demesine aldirma. arastir sifir bi tel bul 500 e ha tabi 500 lukde herseyi oynatmaz

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Oynatmıyor kardeş, bende T20 var. Angry Birds oynarken bile kasma yaşıyorum. Farklı bir ROM kurarsan belki bu sıkıntıyı giderebilirsin. Farklı bir ROM kullanıyorum ve telefonumun hızı yeterli. Fakat Turkcell ROM'da hiçbir şey yapamazsın. Alacaksan eğer farklı bir ROM kurmayı göze alarak al..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
zaten turkcell içine bir ton uygulama atmış gereksiz gereksiz.
Rom atmak gerekir.

legolas29

legolas29

Üye
Benim gibi Custom rom yüklersen çoğunu oynarsın...Şu an neredeyse hepsini oynuyorum.Ama zaman ilerledikçe yeni oyunlar çıktıkça tabiki oynayamayız..İşlemcisi ve gpu su kötü bir telefon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt