aosman61
Üye
-
Konu Sahibi
-
ForeverAlone";4188581][COLOR="Red' Alıntı:T20yi kimse önermez çünkü aslen çin yapımı bir telefon.Ayrıca yavaş ve Androidi yaşatmıyor insana.Galaxy Gio 500 TL.Senin bütçene uygun.
Kardeş uzun bir süredir cep telefonu fiyatlarından haberin yok heraldeGalaxy gio 550+ TL Veya ben yanlış biliyorum ki inşallah öyledir
Doların yükselişinden dolayı cep telefonu fiyatları uçuşta
Ya biraz saçma ve konuyla alakasız bir soru olacak ama ne zamana düşerki :ForeverAlone";4188618][COLOR="Red' Alıntı:
Ovv gerçekten dolar 1.87 TL olmuş.Dolar düşene kadar bekle.Önceden en pahalısı 525 TLydi.Şimdi alman senin zararına.[/COLOR]
t 20 kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim fazla para vermeyip ideal bir telefon istiyorsan...
Ya biraz saçma ve konuyla alakasız bir soru olacak ama ne zamana düşerki :
Saol kardeş yardımların için çok teşekkür ederimForeverAlone";4188644][COLOR="Red' Alıntı:
Şuan Euro 2.37 civarlarında.Avrupa pazarı canlanınca dolar yine 1.50 civarlarına düşecektir.Euro ise tekrar 2.50 olacaktır.Üretimler dolar üzerinden yapıldığından fiyatlar düşecektir.Beklemen 1 ayda olabilir 1 günde.Borsayı 20 yıldır takip edenler bile bunu kestiremiyor[/COLOR]
T20 alma diyenler bence fazla abartıyorlar bende sizin gibi ön yargılarla aldım fakat kullandıktan sonra o kadar önyargılı olmaya gerek olmadığını fark ettim.doğrudur i4s kadar yada sgs2 kadar iyi değil ama o telefonları da aratmıyor.verdiğin paraya fazlasıyla değer
T20 alma diyenler bence fazla abartıyorlar bende sizin gibi ön yargılarla aldım fakat kullandıktan sonra o kadar önyargılı olmaya gerek olmadığını fark ettim.doğrudur i4s kadar yada sgs2 kadar iyi değil ama o telefonları da aratmıyor.verdiğin paraya fazlasıyla değer
durmumun varsa bnce ideos x5 almalısın f/p kralı
yok usta yaşamıyorum
Teşekkür ederim ikinci eli pek düşünmüyorum ama vatan pc yi düşünücemt20 fena değil standart kullanıcılar için pek yüksek şeyler istemeyenler için ben evet dedim o yüzden ama taahhüt olayı her videoyu açmaması filan bence sorun
en iyisi 2.el bir telefon almak taahhüte bulaşmamak sahibinden bak o fiyat aralığında misal galaxy mini max 380 tl bulursun garantisi devam edenlerden alırsın yada c6 gibi bir tel alırsın o fiyata en iyisi 3-5 aylık bir telefon almak veya vatan bilgisayar haftasonu indirimlerinden yararlanın % indirim ile lg optimus veya galaxy y gibide olabilir tercih senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?