Turkcell T11'deki gereksiz programları kaldıramıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cgrnknt

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T11'deki gereksiz programları kaldıramıyorum.
Merhaba 2 gün önce Turkcell T11 geldi. İyi, güzel kullanıyorum fakat çok gereksiz uygulamaları var Turkcell'in haliyle telefonda kasmalar ve donmalar oluyor. Onun yüzünden diğer Facebook, Twitter, Youtube uygulamalarına giremiyorum doğru düzgün. Nasıl silebilirim o uygulamaları?

Telefonlar hakkında nerdeysse hiç bilgim yok. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

adikom

adikom

Üye
Arkadaşım Öncelikle Telefonunu Root Etmelisin sonra appremover programını telefona kurmalısın telefonu bozmaktan korkuyorsan şu yorumu telefoncuya göster orda gerekli anlatım var o yapar ama çok kolay http://www.maxicep.com/android-modi...-android-telefonlardada-ise-yarar-672338.html Bu Konuyu Telefoncuya Göster Ve Telefonunu Ver Ama Sende Yapabilirsin :D Sonra appremover programı Kur Telefona Ama Emin Ol Yukardaki Linkte Verdiklerimi Yaptığına Emin Ol appremover de türkcellin gıcık sinir bozucu uygulamalarını kaldırabilirsin Sorumluluk Üzerime Değildir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eğer üst konuları okusaydın orada cevabı vardı. Arkadaşta açıklamış zaten.

navti

navti

Üye
bir başka yöntem root explorer yukle daha sonra uygulamayı açıp system secenegine gel ve app klasörune gir burada silinemeyen sistem uygulamaları vardır onlara basılı tutarak delete yap ama dikkatli ol telefonun önemli applarını sillersen telefon sorun çıkarabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...