Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell T11 Root Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keansue
Üye
Konu Sahibi
Turkcell T11 Root Yardım
t11 zte nin racer2 adlı modeliyms bende turkcell uygulamalarından kurtulmak için root arıyorum fakat yok hiçbiryerde sadece racer1 için var yardımcı olursanız sevinirim android 2.3.5
keansue
Üye
Konu Sahibi
turkcell t11 roit edemiyorum bircok.yontem denedim genel olarak unlocker root u denemisler ancak o da ise yaramadi shell hatasi aliyorum yardiminiz icin tesekkurler
Mobilator
Emekli Yönetici
Z4rootu denedinmi!
keansue
Üye
Konu Sahibi
denedim olmadi unlock rootda da shell hatasi aliyorum forumda kiran kimse yok mu yada turkiye de
femtv
Üye
root yapma sende.
keansue
Üye
Konu Sahibi
Allah razi olsun fem kardes
mistikkilic
Üye
turkcell t11 cihazı root yapmayı detaylı olarak anlattım. kendi cihazımda denedim resimlerini de ekledim inceleyin. isteyen güvenle deneyebilir. ancak adres veremiyormuşum o yüzden arama motoruna turkcell t11 root yapma yazın uzun uğraşlar sonucu buldum ibaresi geçen yere gidin işlem tamam.
- - - Eklendi - - -
bu site yaramaz abicim link verme iyi link vermedik forum linki yasak, dosyaları upload ettiğimiz linkleri neden engelliyorsunuz ki anlamadım.
adikom kardeş benim birçok forum sitesinde 04.07.2012 tarihinden beri anlattığım root yöntemini,hem de benim linklerini verdiğim dosyaların isimlerini değiştirerek kendin yapmış gibi anlatmışsın. tebrik ederim seni büyük başarı.
adikom
Üye
Mistikkilic;
Bunu Konumda Konuştuğumuzu Hatırlıyorum Konumdan Şikayetinizi Devam Ettirebilirsiniz