Turkcell T10 yardım ltfn

fsee-g

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T10 yardım ltfn
Turkcell T10 da facebook videolarını açabilmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim . Tşklr .

zaa099

Üye
flash player yükleyebilirsin.

128bpm_

Üye
Bildiğim Kadarı İle Flash Player a gerek yok. Çünkü T10 da Andorit işletim sistemi mevcut.Açması Lazım Normal Şartlarda. Facebook'ta Paylaşılan Videonun Formatıda Önemlidir.Bunada Dikkat Edilmesi Gerekir.

turkcell uygulama dükkanından SKYFİRE isimli tarayıcıyı indirirseniz tüm sayfalarda video sorunlarınız ortadan kalkıyor. Normal tarayıcı youtube vb sitelerdeki videoları açamıyor. Facebook a gelince facebook ikonundan face e girerseniz orada videoları görüntülemiyor. Skyfire ile açarsanız sorun yaşamayacağınızı sanıyorum.

rafiel

Üye
Turkcell in çıkarmış olduğu bu telefon hemen hemen kısıtlanmıştır.yani demek istediğim Huawei isimli şirket u8110 isminde üretmiştir. Fakat Turkcell bu telefonu kendi çıkarları doğrultusunda ayarladığı için de bir çok şey kısıtlanmıştır.ÖRNEK (gps,fm radyo,youtube videoları,android market gibi uygulamalar)dır. Bunu halletmenin bir yolu var oda telefona room atmadır. Fakat bu işlemi bir çok kaynaktan araştırarak yapmanızı öneririm.Çünki cihazda sapıtmalar olabiliyor.en azından ufakta olsa bilgi vermiş olduk aydınlatabildiysek ne ala

tam35li

Üye
flahs playeri nasil yukleyeblrim telefna aydinlatirsaniz cok mutlu o,ucam