Turkcell '' T10 '' ( Özellikleri / Resimleri / Fiyatı )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell '' T10 '' ( Özellikleri / Resimleri / Fiyatı )
Turkcell'in Android tabalı cep telefonu satışa sunuldu.

Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş bulunurken sık ziyaret edilen sitelere özel kısa yollar Pusula,Videobul,gnçPLAY gibi uygulamalar da hazır sunulmaktadır.
Mobil cihazda 500 megabayt mobil internet ve 60 saatlik mobil TV paketi ile birlikte aylık 29 lira ücretle 24 aylık kontrat karşılığında satılıyor.Turkcell firmasının gerçekleştirdikleri bir araştırmaya göre müşterilerin akıllı telefondan beklentilerinin internete kolay erişim,e-postaların cep telefonuna anında düşmesi,trafik durumunu,hava durumunu görebilmek,sosyal ağlara kolay erişim gibi özellikler olduğunu söyleyen üreticiler 100'ü aşkın kişinin 1 yıllık çalışması sonucunda bu ihtiyaçları karşılamak üzere Turkcell T10'u geliştirdiklerini belirtti.
Turkcell T10 modelinin özelliklerini aktarmak gerekirse;
-Android 2.1 işletim sistemi,
-3G HSDPA şebekeleri için destek
-Dokunmatik ekran
-Özel ekran kalemi
-3,2 megapiksel flaşlı kamera
-MP3 çalar
-Push e-posta özelliği
-GPS,Wi-Fi,Pusula,USB ve Java uygulama desteği gibi özelliklere sahip bulunuyor.
Fiyatlandırılması olarak kontratsız olarak 232$ olarak belirlendirilmiştir.Kontratlı fiyatı ıse 29Tl'den başlayacaktır.

aydndnmz

Üye
:ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::aha::op::nono::allalla::allalla::allalla:

frosty

frosty

Üye
arkadaşlar bu telefonun dokunmatiği b...k gibi resmen abanmatik basılıyor.yazılım felan güncelleştirmeleri nasıl yapılıyor bunun.turkcell de bulamadım e-mail attım yine cevap gelmedi.acil yardım.

61semih

61semih

Üye
dokunmatık cok kotu sureklı takılmalar oluyor ha androıt marketı var ama angry bırds gıbı oyunlar yuklensede donuyor oynanmıyor.tavsıye etmem kımseye

technoshark

technoshark

Üye
Dokunmatik olan telefon abanmatik olmuş öylemii... bak bu çok ilginçtii.. turkcell ayakta uyuttu yanii.

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşlar bu telefonun dokunmatiği b...k gibi resmen abanmatik basılıyor.yazılım felan güncelleştirmeleri nasıl yapılıyor bunun.turkcell de bulamadım e-mail attım yine cevap gelmedi.acil yardım.

abanmatik nedir yaa :D çok güldüm arkadaş yaaa :D:D

buket2

buket2

Üye
ya bu tarz telefonları ayda 1 tl 2 tl dıye göz boyayarak satıyorlar... aslında baktığında o fiyata çok daha kaliteli ve iyi telefonlar alabilirsin. pazarlama taktiği işte... turkcell'in taktiğini tebrik ediyor ama kendisinden nefret ediyorum...herşeyi mi kötü olur bir firmanın ya.. zaten amigoları tavuk...gelin tavuk gibi yolalım hesabııııııııııııııııııııııı :)

foz54

foz54

Üye
ya bu tarz telefonları ayda 1 tl 2 tl dıye göz boyayarak satıyorlar... aslında baktığında o fiyata çok daha kaliteli ve iyi telefonlar alabilirsin. pazarlama taktiği işte... turkcell'in taktiğini tebrik ediyor ama kendisinden nefret ediyorum...herşeyi mi kötü olur bir firmanın ya.. zaten amigoları tavuk...gelin tavuk gibi yolalım hesabııııııııııııııııııııııı :)
:yuru

Harunn73

Üye
ebuddy yardim T 10

Üst Alt