Turkcell t10 habire lira yiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dr1qchees0

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell t10 habire lira yiyor.
Merhaba arkadaşlar. Şimdi dün gece telefonu şarja takıp yattım. Tabii dün lira atmıştım telefona. Sonra sabah kalktım şu kadar mb kullanımı işte kalan miktar şu kadar vs. vs. Sonra dedim belki dün internete girmiştirm ondan gitmiştir falan dedm. Sonra okula gittim. Okulda telefona pek bakmadım. Çıkışta telefona bakim dedim bi baktım gene lira yemiş. Şimdi internet falan da açık değil. Görev yöneticisinde de internetle alakalı birşey yok. Neyden kaynaklanıyor anlamış değilim. Bilen birileri varsa anlatırsa sevinirm. Teşekkürlerrr.

ahos

Üye
Aynısı banada oluyo hala çözüm bulamadım ve edgeyi tamamen kapattım.Neden oluyo bilenler yardım etsin?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
fabrika ayarlarına dönseniz ?

alkiz

Üye
kardeşim aynı sorun bende de oldu . ama bende 5800 vardı. geçen 10 lira vardı 10 gün sonda liralarım bitti. Sonra turkcelle gidip interneti kapattırdım sorun gitti

ahos

Üye
telefondaki güncellenen programlardan dolayı oluyor sanırım

ssuskunprenss

Üye
Turkcell servisleri geri planda güncelleme yapıyor...devamlı güncelleme yapan GÜNDEM var...farkında iseniz her 3-5 dakikaya yeni bir haber yazıyor...tek yapacağınız internet bağlantısını kesmek...
MENU + AYARLAR + KABLOSUZ BAĞLANTI VE AĞLAR + MOBİL ŞEBEKELER + İŞARETLİ OLANLARI DEAKTİF ETMEK (VERİ DOLAŞIMI + VERİ SERVİSİ + DAİMA AÇIK MOBİL VERİLER )
PROBLEM KÖKTEN ÇÖZÜLÜR...ŞAHSEN BEN ÖYLE YAPTIM...FATURALI HAT KULLANIYORUM KABARIK BİR FATURA İSTEMEM DOĞRUSU...

furkançapa

Üye
Turkcell servisleri geri planda güncelleme yapıyor...devamlı güncelleme yapan GÜNDEM var...farkında iseniz her 3-5 dakikaya yeni bir haber yazıyor...tek yapacağınız internet bağlantısını kesmek...
MENU + AYARLAR + KABLOSUZ BAĞLANTI VE AĞLAR + MOBİL ŞEBEKELER + İŞARETLİ OLANLARI DEAKTİF ETMEK (VERİ DOLAŞIMI + VERİ SERVİSİ + DAİMA AÇIK MOBİL VERİLER )
PROBLEM KÖKTEN ÇÖZÜLÜR...ŞAHSEN BEN ÖYLE YAPTIM...FATURALI HAT KULLANIYORUM KABARIK BİR FATURA İSTEMEM DOĞRUSU...

Arkadaşım dediğim gibi yaptım ama bu sefer 0.faceye girmiyor

61semih

61semih

Üye
Arkadaşım dediğim gibi yaptım ama bu sefer 0.faceye girmiyor
başka çaresi yok bu telefonlar ınternet odaklı uretılmıs adamlar dusunemedı tabı bızım o.face ye mecbur kaldıgımızı :)
feyse gırecegın zaman bu ayarları eskı halıne getır(paket verı yı aktıfleştir)girmeyecegın zamanda pasifleştir başka çözümü yok

fireman87

fireman87

Üye
Genel bi sorun sanırım..

furkançapa

Üye
T10nu aldıma bin pişmanım

fireman87

fireman87

Üye
Bi tavsiye isteseydin keske insanlardan.

61semih

61semih

Üye
t10 suana kadar gordugum en kotu android telefonu

buket2

buket2

Üye
bildirimler açık kalınca oluyor arkadaşlar.... interneti inaktif edin

----------Eklendi @ 16:53:14 ---------- Yazıldı @ 16:52:06 ----------

T10nu aldıma bin pişmanım

açıkçası o telefonu alacağına android froyo lg optimus me alsaydın ... t10 gerçekten kötü...

Ocean258

Ocean258

Üye
Guncellemelerden falan oluyor olabılır mı ?

alperen545

alperen545

Üye
vallah bende türkcell t20 var hiç bir şey olmadı şu ana kadar telefonumdan memnunum

y n s c n

y n s c n

Üye
O cihazlarda stabil sorunlar olabilir onların önüne geçilemez.. Mesela internete girince bataryası ısınıyormu ?

furkançapa

Üye
O cihazlarda stabil sorunlar olabilir onların önüne geçilemez.. Mesela internete girince bataryası ısınıyormu ?

tmm arkadaşlar konuyu kapatalım t10 denen bisey kalmadı carptım yere giti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...