Turkcell T10 almak istiyorum yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T10 almak istiyorum yardım..
Arkadaşlar turkcell'in kampanyası ile T10 almak istiyorum o telefonda android işletim sistemine sahip. Fakat merak ettiğim bazı şeyler var ;
Android bölümünde yapılan paylaşımlar T10 ile uyumlu mu ?
Telefon kullanıcıların yorumları neler?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum..

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
ben vodafone 945 aldım 345 tl android 2.1 ile geliyor harika bir cihaz tavsiye ederim ayrıca t10 a göre uygulama uyumu yönünden daha avantajlı turkcell t10:500Mhz, 2.8 inç, rezistif(baskıya duyarlı ekran) vodafone945:600 Mhz, 3.2 inç kapasitif (hassas dokunmatik ekranlı) ve multi-touch var harika bir olay multi-touch ın bu kadar işe yaradığını bilmiyordum. karar senin

anilsarak

Üye
Arkadaşım öncelik ile merhaba ,
ben bir t10 kullanicisiyim hatta bu mesaji da telefondan yazıyorum . Ben telefonu tavsiye etmiyorum ekran çözünurlugu berbat kamerada da ayni kullsnisli degil
Mesaj yazmak cok zor vb. Tavsiyem gene android ama baska telefoon bak

zızzz

zızzz

Üye
aynen arkadaşım biz de geçen gün tim e girdik babam la faturalı hatla ilgili bsize t10 çıktı dediler ben almam dedim nerdeyse kadınla kavga edecektik en sonunda bize çalışanlardan birine ayrılmış samsung chat 335 getirdiler onu beğendim ille bir telefon alacaksak onu alalım dedim açıkçası ben test amaçlı olamanı 1 dakika kullandım kıl oldum onun verine başka bir telefon bak derim ille android olacaksa onu bilemem en uygununu en kullanışlı ve performanslı sını almaya çalış derim t10 un ekran zaten küçücük dokunmatiği de çok iyi denemez bir de oyun oynayacam dersen biraz zor

• Beğen
Tepkiler: aliuzun
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ben değil babam kullanacak. Artık sparişi vermiş bulunmaktayız arkadaşlar... :(

zızzz

zızzz

Üye
değiştirme şansın varsa değiştir derim

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
X10 mini alabilirim 5mp kamera kapasitif ekran wi-fi andorid 1.6 vs özellikleri var.

KayraBey

KayraBey

Üye
T10 yerine X10 mini al bence.

kaftaridze

Üye
telefon androıd gerıye kalan hıc bıseyı ovemezsınız dokunmatık baskıya duyarlı hassas degıl ekran cozunurlugu norm al dedıgım gıbı tek artısı androıd sıstemı ben 5800 kullanıcısıyım onun dokunmatıgı yanında cıleden cıkarsınınz ama su var kı telefon bana hedıye geldı sadece zygna mobıl pokerı destekledıgınden bagımlı oldum.

D u M a N

D u M a N

Üye
BenCe Az Daha SAbREt ParA BirikTirip T20 al :D

Üst Alt