daniel25 Üye Konu Sahibi azrail.70' Alıntı: aga yükledikten sonra ounu oynamaya başladım 1-2 dk. sonratelefon kendi kendine kapandı sorun oyundamı acaba Genişletmek için tıkla ... aga ben oynuyorum ama bi sorun yok
azrail.70' Alıntı: aga yükledikten sonra ounu oynamaya başladım 1-2 dk. sonratelefon kendi kendine kapandı sorun oyundamı acaba Genişletmek için tıkla ... aga ben oynuyorum ama bi sorun yok
daniel25 Üye Konu Sahibi erhann_' Alıntı: 6300 uygun yok mu bea yardım edin yaf Genişletmek için tıkla ... YuCk' Alıntı: ooo süper yaa ama tam ekran çalışmıyo bnde Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşlar oyun 6300 da tam ekran değildir oyunun ekran boyutu 6600 da tam oynanmaktadır oyun yeni olduğu için 240*320 boyutu yok araştırıyorum bulunca ekleyeceğim
erhann_' Alıntı: 6300 uygun yok mu bea yardım edin yaf Genişletmek için tıkla ... YuCk' Alıntı: ooo süper yaa ama tam ekran çalışmıyo bnde Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşlar oyun 6300 da tam ekran değildir oyunun ekran boyutu 6600 da tam oynanmaktadır oyun yeni olduğu için 240*320 boyutu yok araştırıyorum bulunca ekleyeceğim
daniel25 Üye Konu Sahibi akil_mabeti' Alıntı: bilader şifre ne? Genişletmek için tıkla ... sifresi yok birader
daniel25 Üye Konu Sahibi ultraslan07' Alıntı: 6233 ya da 5300 da tam ekran çalışırmı? Genişletmek için tıkla ... hayır kardeş onu henüz bulamadık bu 6600 da tam ekran
ultraslan07' Alıntı: 6233 ya da 5300 da tam ekran çalışırmı? Genişletmek için tıkla ... hayır kardeş onu henüz bulamadık bu 6600 da tam ekran