Turkcell Soysal Internet Paketinden Tl Kesiyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Soysal Internet Paketinden Tl Kesiyor
Arkadaşlar bugün turkcellin sosyal internet paketini aldım 2o mb net hediye geldi ve bir bildirim mesajı geldi 20 mb ek internet paketiniz bittiğinde her sosyal paket dışı internete girdiğinizde 1oo kb 1 kuruş olarak ucretlendirilecektir diye ben 2o bitirdim ve sosyal paket dışı hiç bir siteye girmedim her facebook a girip çıktığımda 1 kuruş düşüyor kalan bakiyemden işin garibi müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorum müşteri temsilcisiyle konuşamıyorm önceden telesekreter konuşurken şu tuşa basıp müşteri temsilcimize bağlanabilirsiniz diyordu şimdi öyle bir seçenek yok sorunu bildirmek istiyorum ama bağlanamıyorum..

asigsasi

asigsasi

Üye
0532 757 22 22 numarasını ara

asigsasi

asigsasi

Üye
ses komutunda müşteri hizmetleri demen yeterli

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Sosyal internet paketi sadece m.facebook için geçerli. Facebook uygulamasi ile giriyorsan tl kesilir

cyborg78

cyborg78

Üye
Telefonun orjinal tarayıcısından girilirse Facebook'ka , türkcelin verdiği 5 tl'ye 250 mb geçerli
başka bir tarayıcıdan giriyorsanız, Opera mini veya Uc Browser gibi tarayıcılardan, onlarda ayretten bağlantı ücreti kesiyo.
En iyisi alıcan 19 tl'ye 500 mb internet, opera miniden giricen hem facebooka hem başka sitelere.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Telefonun orjinal tarayıcısından girilirse Facebook'ka , türkcelin verdiği 5 tl'ye 250 mb geçerli
başka bir tarayıcıdan giriyorsanız, Opera mini veya Uc Browser gibi tarayıcılardan, onlarda ayretten bağlantı ücreti kesiyo.
En iyisi alıcan 19 tl'ye 500 mb internet, opera miniden giricen hem facebooka hem başka sitelere.

500 mb İnternet'e 19 tl mi verilir :bann:

• Beğen
Tepkiler: okankayci
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Ben yaptim 500 paketinde 500 mb 5 liraydi 7 oldu heralde

Üst Alt