turkcell silinen mesajlar geri gelirmi acill

Sponsorlu Bağlantılar

Vrus

Üye
    Konu Sahibi
turkcell silinen mesajlar geri gelirmi acill
nokia 5310 express music telefon ve turkcell hat var.. telefonda hiç mesaj bırakmadım sildim. Fakat abim telefonumu aldı ve carşıya çıktı. mesajları okumasından korkuyorum bu yüzden çarşıda silinen mesajları geri getirmek ve okumak için ya da bundan sonraki bütün mesajları takip etmek için bişeyler yaptırmış olabilir mi öyle bir imkanı var mı ? Simde hiç mesaj yok şu an ama önceki mesajları okuyabilirmi turkcell merkezinden fln onu merak ediyorum acil cevaplanırsa sevinirim..
 


Larock

Larock

Üye
ben bi keresinde sildiğim bir mesajı tekrar okumak için müşteri temsilcisini aradığımda, bunu savcılığın izni olmadan yapamayız demişlerdi. yani hattın yasal sahibi ben olmama rağmen olmadı.
bence senin olay da bundan ibaret. bildiğim kadarıyla geri göndermiyo. fakat telefona yüklenmiş ayrı bi prg varsa onu bilemem.
 
pegasus7

pegasus7

Üye
Arkadaşım telefonun hafıza kartına mesajları sakla dediysen ve mesajları da daha sonra hafıza kartından sildiysen veya telefonunun bir PC'ye bağlayıp telefonun içerisinde ana bellek kartından silinen tüm mesajlara herkes ulaşabilir. Bunun için 1 proğrama ya da herhangi 1 şeye ihtiyaç olmadan herkes yapabilir. Ayrıca sildiğini düşündüğün tüm mesajlar telefonun içinde hafıza kartı var ise orada kapı gibi duruyoor.

Bunu her ay düzenli olarak ya da için rahat olsun istiyorsan günlük olarak PC'ye telefonu bağlayıp sistem dosyaları içinde mail klasörünü silmen kafi gelecektir.

Aksi taktirde bunu belli 1 ücret karşılığın 1 çok servis ya da telefon işinden anlayan 1 çok kişi yapıyor:)

Sana bundan sonra 1 tavsiye abinden telefonu alıp kullanacağın zaman mesajların saklanacağı yer telefon hafızası dersen ve oradan silersen dönüşüm olmadan siliniyor:) Lakin hafıza kartına format atsanda geri dönüşüm mutlaka oluyor. Ancak belirttiğim gibi kartı PC'ye bağladığında sistem dosyaları içinde mail klasörünü silmen kafi gelecektir.

İyi şanslar
 
aziz_21

aziz_21

Üye
arkadaşlar tam tersi bir durum telefon hafızasında saklarsan bulunur ben geçenlerde dosya yöneti bir program yükledim telefonu kurcaladım sildiim bazı resimleri fln buldum bilginize
 

e4e2

Üye
Merhaba
Cep telefonundan ve hafıza kartından silinen dosyaları nasıl geri yükleyebilirim
 


Üst Alt