Faturasız / Faturalı Turkcell Sekreter Uyanıklıgı

Sponsorlu Bağlantılar

Wandeta

Wandeta

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Sekreter Uyanıklıgı
Arkadaşlar hani karşı tarafı ararsınız telefon çalar ama açılmaz belirli araralıklarla dıt dıt diye ses duyar sonra seri aralıklarla dıt dıt sesini duyar karşı taraf açmaz sizinde telefonunuz kapanır.Normalde budur benimde böyleydi.Son zamanlarda uzun dıt dıt sesinden sonra sekreter servisi çıkmaya başladı aradıgınız kişiye ulaşılamıyor bip sesinden sonra not bırakın tabi sekretere not bırakmadan kapatıyordum

Fakat fazla dikkat etmem ben faturama bakayım dedim 1.38 TL katma degerli servisler adı altında sekreter parası faturama işlemiş

Müşteri hizmetlerini aradım ( MH )

Yukarda yazdıklarımı anlattım nedir bu katma degerli servisler benim paketimin fiyatı bu bunu aşamaz

Verdigi cevap

MH=Siz karşı tarafı ararsınız aradıgınız kişinin telefonu çalar açmadıgında sekreter devreye girer
BEN=İptal edelim bunu ben böyle birşey istemiyorum böyle birşeyde yoktu nerden çıktı bu
MH=Iptal edemeyiz
BEN=Nasıl olacak peki
MH=Sekreterin BİP sesini duymadan kapatacaksınız dinlemeyeceksiniz ( aynen böyle )

Basit şeylerle ugraşıyoruz tam bir komedi yukarda yazdıgım gibi telefon çalar sonrada kendiliginden kapanırdı onay vermedigim halde evdeki 4 telefonda böyle sizde benim gibi dinlerseniz 1.38 TL geçiriy......

Nasıl İptal Ederim?
IPTAL SEKRETER yazıp 2222'ye göndererek, Hesabım üzerinden ya da 532 Müşteri Hizmetleri'ni arayarak iptal ettirebilirsiniz.
Kendi sekreter servisinizi kapatmanız yeterli deyil aradığınız kişilerde açıksa kapatması lazım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oguzalp44, -Börteçine- ve Buğra

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Böyle basit tuzaklar olmazsa, nasıl para kazanacak operatörler. Ancak bilgilendirme için teşekkürler, yazı içinde.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz olaydan haberdardım.Ben de yıllardır faturalı turkcell kullanırım.
Arama yapınca bazen bana da aynı uyarı gelir ''sinyal sesinden sonra mesaj bırakın'' diye.Ben bu uyarıyı karşı tarafın kullanımı için sunulduğunu biliyorum.Örneğin karşı tarafı arıyorum.Bu sinyal uyarısının bir bedeli varsa bunu kendisi karşılıyor.Şimdiye kadar ise böyle bir ücret yansımadı faturama.Çokça da duyarım bu uyarıyı oysa.
Faturayı kesinlikle sıkı takip etmek gerekir.Hele de Turkcell gibi pahalı bir sağlayıcıyı kullanıyorsak.Sırf bulunduğum yerin şebeke sorunu yüzünden o da..

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Wandeta

Wandeta

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğiniz olaydan haberdardım.Ben de yıllardır faturalı turkcell kullanırım.
Arama yapınca bazen bana da aynı uyarı gelir diye.Ben bu uyarıyı karşı tarafın kullanımı için sunulduğunu biliyorum.Örneğin karşı tarafı arıyorum.Bu sinyal uyarısının bir bedeli varsa bunu kendisi karşılıyor.Şimdiye kadar ise böyle bir ücret yansımadı faturama.Çokça da duyarım bu uyarıyı oysa.
Faturayı kesinlikle sıkı takip etmek gerekir.Hele de Turkcell gibi pahalı bir sağlayıcıyı kullanıyorsak.Sırf bulunduğum yerin şebeke sorunu yüzünden o da..

Konuyu açtım ama hala sorun devam ediyor yazık evde 3 tane telefon var hepsini iptal ettim deniyorum ulaşılamadıgı zaman sekreter çıkmadan kendılıgınden kapanıyor tamamda sorun burda benim iptal etmem çözüm deyil başkası beni aradıgı zaman sekreter çıkmadıgı zaman onun işine yarıyor.

Sorun burda sizin söyleminize göre bu hizmetin üceretini bu hizmeti hattına tanımlayana yazılmalı arayana deyil

Peki siz ''sinyal sesinden sonra mesaj bırakın'' bu uyarıdan sonra bip sesisi bekledinizmi hiç bip sesinden sonra ücret yazıyormuş

Buyrun 69 kuruş yine hesaba yazmış
Şu 1 TL katma deger serviz nedir onuda anlamadım

Son düzenleme:
Wandeta

Wandeta

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin onayını almadan herkezin sekreter servisi liğini açmış, birini aradığınızda "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, sinyal sesinden sonra ınızı bırakınız. " dediği anda u kapatmazsanız ücreti size yansıyor demektir. Bu şekilde haksız kazanç sağlayan doymadınmı demek gerek

Üst Alt