Turkcell sapıttı sorunumuz var bir bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell sapıttı sorunumuz var bir bakın
Bugün turkcell sinir harbi yaşattı bana , öğlen saatlerinde 12 tl yükledim mesaj hakkı için fakat 3 tl çekti benden neymiş facebook paketi ama face paketi 2 ay önce bitti ama her paket bittiğinde derler ki '15 gün içinde tl yüklenirse yenilenecektir. Bu da olurki 15 günden sonra yenileme olmayacak dediğim gibi 2 ay önce bitti 15 gün çoktan geçti daha paketin üstünden 1 kb bile harcamadım ayrıca internet paketim de olduğu halde gelince ayrı bi his verdi diyorumki 532 yi arasam haklı çıkarmıyim ve ücreti geri istesem ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu yeri :nono:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
turkcell bölümüne aldırtıyorum

HaqperesT

HaqperesT

Üye
dogru kişiye rastlasan belki ama turkselin dogru kisiyi barındırdıgından emin degilim

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Bu tip şeyler sık sık yaşanıyor dostum, sen bilirsin istersen ara, ama çok uyanık bu operatörler nasıl avlarız diye bakıyorlar. bende geçenlerde 4gb net için 40 lira yükledim, hemen facebook için olanı çekti, tekrar 7 lira attırmak mecburiyetinde kaldım. geçmiş olsun.

ibyahim

ibyahim

Üye
Türkcell'i oldum olası sevmedim , bence sen yol yakın ise dön AVEA ol. Herkes birşeyler söyler , çekmiyormuş felan filan , ben ilk çıktığında ARİA olduğu zamanlar aldım hattımı bu güne kadar en ufak off dedirtmedi , bir ara Türkcell kullanayım dedim illahlah ettim.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Benim turkcellde kalmanın iki sebebi var 1.yakın çevre turkcell bir mesaj hakkı yaptırıyorum binlerce sms tüketiyorum 2.internet seçenekleri kampanyalar yoksaa bunlar olmasa turkcell'den nefret ediyorum müşteri yolumacak kaz olarak görülüyor dediklerinize baktım öğlen saatlerinde aramayı düşünüyorum şimdi ararımda rahat konuşamam :islik biraz sert durmak lazım :islik diğer arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
yanıta bakın ya bunlar hep haklımı olur ;
Sayın ***** ,
Talebiniz ile ilgili Sınırsız Facebook paketi iptal edilmediği sürece 30 günde bir otomatik olarak yenilenir.Aboneliğinizin yenilenme tarihinde bakiyeniz yetersiz ise sistem 60 gün boyunca günde 2 kez bakiye kontrolü yapar.
Yapmış olduğumuz tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Sizin beklentilerinizi göz önünde tutarak sürekli kampanya ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz.
Her kampanyamız belirli kurgular ile sunuluyor. Kampanyayı inceleyen ve kurgularını onaylayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapıyor. Bu konuda bizi anlayacağınıza inanıyor ve değerli görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyoruz.

Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

DUYGU ****
Talep No:'******'

KayraBey

KayraBey

Üye
Bana da oldu bu.Aradım geri yüklettim.Neden keserken haber vermiyorsunuz dedim kızdım.Hemen geri yüklediler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Turkcell'i daha önce kullanmıştım.Vodafone da 1 yıl kullandım.Avea kullanan arkadaşlarımda var ama inanın ki müşteri memnuniyeti en iyi Turkcell'de.Avea kullanıcıları takmıyor bile.Sürekli zırvalıyor müşterileri,sizi anlıyorum efendim,haklısınız vs.ama netice elde edilemiyor.Turkcell müşteri hizmetleri beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı.Sen bir ara durumu izah et.Olmadı bir kez daha ara.Sonuç alacağını umuyorum.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kapattırmadan önce ; Turkcell ile anlaştık paketi hiç kullanmamıştım zaten 1 kb bile paketi geri aldılar ücreti geri verecekler Turkcell kendini ispatladı bu sefer , 532 den bile aradılar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konu sahibinin konuda belirttiği sorun çözülmüş ve isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt