bulutsuzgece
Üye
o zaman önce güncellenmemiş global yazılımı indirip sonra nsu'dan güncellemek lazımgüncellenmemiş global yazılımı nereden bulabiliriz ncs ille son sürümü mü gösteriyor.?
şuradan anladığım kadarıyla en iyisi telefonun güncellemeyi kendinin bulmasını beklemek gibi duruyor sanırım diğer türlü ne olacağı belli değil...
arkadaşlar ben telefonu (920) teknosadan aldım türkcell romlu olma ihtimali nedir yada türkcell romlu olup olmadığını nasıl anlarız
Hiç bişey sadece kilit ekranında Türkcell resmi zil seslerinde turkcelden hayat paylaşınca güzel çalıyor
turkcell rom olayı sadece 920de var sanırsam.
Harun ne oldu güncellemeyi denedin mi? L920 güncellemesini buldu mu program? ROM'ların kaldırılıp kaldırılmadığını merak ettim de
Güncelleme var dedi, bakıyorum telefonla aynı sürüm.. Ota'dan bekleyeceğim abi..
Kardeş anlamadın galiba ben güncelleme yapmadım. Güncelleme yapanların sonunda 2001 yada 2002 yazıyo bende 0001 var. Ayrıca 820 nin turkcell le işi olacağını düşünmüyorum. Bu yayınlanan güncelleme son hali değilmiş son hali ota üzerinden dağıtılan olacağını söylürlar. Bunu deneme için dağıtıp hata geri bildirimlerine bakmak için yayınlamış olabilirler deniliyor
- - - Eklendi - - -
Hay seni yarada kurbanbak adam anladı mevzuyu
Data sense gelip gelmemesi o kadar da önemli değil benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?