Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell pusula uygulaması
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sethaa
Üye
Konu Sahibi
Turkcell pusula uygulaması
Turkcell pusula uygulaması çıktı. MEsela çevredeki eczaneler listesine gelince telefonu dik tutun, kamera açılacak ve görün neler olacak..
App Store da aratabilirsiniz. Pusula ya da Turkcell pusula yazarak.
NOT: Bu özellik şimdilik sadece 3GS için.
masumruk
Üye
Turkcell Pusula ayrıca S60 ve BlackBerry telefon desteğide sağlıyor. Sanırım yakın zamanda S40 ve Java da eklenir.
dj-61
Üye
bu tür uygulamalarda s40 yani java yazılım yapılmaz bence zaten bu şekilde uygulamalara şu ana kadar s40 desdeği olmadı. bu uygulama 3G hizmeti s40 larda genelde 3G olsada bek gelişmiş hizmet vermiyor, ben kullanmadım ama gördüğümce böyle, yani benim umutum yok s40 da bende w810i kullanıyorum bazı uygulamalardan mahrum kalıyoruz ama bazı yönlerdende cok iyi sistem, ilerde almak istediğimde sony ericsson 2009 döneminde cıkan aklımda olan iki model biri aino sanırım onlarda bu şekilde sıkıntı olabilir ama diğer yönlerde cok gelişmiş , varsın böyle uykulamalar kullanmıyayım cok da lazım değil
enesx86
Üye
arkadaşım s40 s60 ve java için bu tür uygulamar bu kalite de cıkmaz s40 ve java bitmiştir artık unutun onları