Turkcell - Opet Kampanyası: 100 YTL Akaryakıt = 30 Kontör/7.5Dk

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell - Opet Kampanyası: 100 YTL Akaryakıt = 30 Kontör/7.5Dk
Kampanya Detayları:

Toplamda Her 100 YTL'lik Akaryakıta Turkcell'den 30 Kontör veya 7.5 dk

Kampanya Bilgileri:

Kampanyaya kayıt olmak için bir kez mesaj atmanız yeterli.

Turkcell yazın, boşluk bırakın, 16 Haneli Opet Kart ya da parolu kart numaranızı yazın, boluk bırakın, kontör ya da dakika yüklenmesini istediğiniz telefon numaranızı yazın, 0532 444 67 38'e gönderin. *
ÖRNEK: TURKCELL 7896450012006566 05321234567

Tek seferde 100 YTL harcamanıza gerek yok.

Kontör kazanmak için tek seferde 100 YTL'lik harcama yapmanıza gerek yok. Siz Opet'ten alışveriş yaptıkça parolu kartınızda alım tutarınız birikir. 100 YTL'ye ulaşınca, 30 Kontör veya 7.5 dk kazanırsınız.

* Opet'in herhangi bir kampanyasına kayıtlı olduğunuz sürece yalnızca kayıtlı olduğunuz kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Kampanyadan çıkmak için IPTAL boşluk Turkcell boşluk 16 haneli kart numaranızı yazıp 0532 444 67 38'e gönderin.

paradox1026

paradox1026

Üye
güzel:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bol bol benzin alıyoruz artık ;)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bnm opet kartta 290 paropuan var, 420 harcama puanı var. bunlardan hangisi kntr'e dönüşüyor?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Babama söyleyecem opetten alsın benzini ben yararlanam:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bnm opet kartta 290 paropuan var, 420 harcama puanı var. bunlardan hangisi kntr'e dönüşüyor?

Sanıyorum, kampanyaya kayıt olmak için mesaj attıkdan sonraki alışverişlerde geçerli oluyor. O kısmı tam olarak ben de anlayamadım. İsterseniz mesaj atmayı deneyin bir.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Sanıyorum, kampanyaya kayıt olmak için mesaj attıkdan sonraki alışverişlerde geçerli oluyor. O kısmı tam olarak ben de anlayamadım. İsterseniz mesaj atmayı deneyin bir.

[/QUOTE]yok şimdi telefon için puan biriktiriom puanlara bişey olursa mahvolurum.[/QUOTE] :aman2:

ilo53

ilo53

Üye
opet kartına eklenırmı 100 puan

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet ekleniyor.

yumatusanane

Üye
Arkadaşlar bende bu kampanyadan yararlandım aslında yararlanamadım aldğım benzin fişinde 30 tl geliceği söyleniyodu tüm işlemleri yaptım fişteki yazanları vs 2 gün içinde 30 tl geldi. Ancak ne konşma yaparken nede msj atarken bu 30tl yi kullanamadım kontör hiç eksilmedi( opetten hediye olandan ). 10bin sms ve bedava dakiklarım vardı onlardan gitti dklarım yada smslerim 30 tlye dokunturtmadı bile .Başına böle bişi gelen varmı ?

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar bende bu kampanyadan yararlandım aslında yararlanamadım aldğım benzin fişinde 30 tl geliceği söyleniyodu tüm işlemleri yaptım fişteki yazanları vs 2 gün içinde 30 tl geldi. Ancak ne konşma yaparken nede msj atarken bu 30tl yi kullanamadım kontör hiç eksilmedi( opetten hediye olandan ). 10bin sms ve bedava dakiklarım vardı onlardan gitti dklarım yada smslerim 30 tlye dokunturtmadı bile .Başına böle bişi gelen varmı ?
eger gunlukse 30 tlden dusmesı lazım normal tl ıse dusmez. bedavalarından gıder. eger gunlukse musterı hızmetlerını ara olayı anlat. bırde benım bıldıgım kadarıyla tek konusmak ıcn 30tl gelıyo gunluk

Üst Alt