Türkcell neyapmaya çalışıyor???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyxxl

crazyxxl

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell neyapmaya çalışıyor???
-Ben türkcell bizbize hepimiz tarifesini kullanıyorum yaklaşık 1 senedir kampanya var diye almıştım bu faturalı hattı ama son 3 aydır özellikle bu son ay 156 tl fatura gelmeye başladı aramalarımda artış olmadı aksine azalma oldu bu coca colanın 250 kontür hediye kampanyası ve cumartesi günleri ücretsiz arama hakkım var otomatik ödeme talimatı verdiğim için, şu an aylık konuşma hakkım 33 dakika daha var ama bütün bunlara ragmen bu ayki fatura 156 tl gözüküyor ben bu işe anlam veremedim fatura detayındada gözükmüyor hepsi 0.1.. kuruş filan bi kaçtane 1-2 tlik var böyle sorun yaşayanlar varmı?

• Beğen
Tepkiler: ibocan123

gariban-emekli

Üye
o da birşeymi oku bak:türkcelden bir yıl önce vergisi bizden kampanyası adı altında faturalı bir hat aldım.bir yıl doldu ve geçti gelen faturalar 50-100 arası kısıtlı konuşmama rağmen.bende tuttum hattımı başka bir operatöre taşıdım vay senmisin taşıyan türkcelden bir mesaj geldi:Talebiniz üzerine verginiz bizden kampanyanız iptal edilmiştir.Hattınızla ilgili son kesilecek faturanıza 31.10 TL tutarındaki vergi bedeli yansıtılacaktır.Görderen Turkcel! ne denir şimdi buna?

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bizbize tarifesi türkcellin en pahallı tarifesi tarife değişikliği yapın bence

gariban sana gelince eğer tam olarak 1 yıl olmamışsa alıyor vergiyi yok oldu diyorsan itirazda bulun o zaman

crazyxxl

crazyxxl

Üye
    Konu Sahibi
156 tl'nin 50 tl'si vergi zaten 1 yıl dolmadı daha, gelecek ay dolacak 1 yıl o yüzden hattımı taşıyamıyorum başka yere, dün sitesinden yazdım geri dönmediler müşteri hizmetlerini aradım ayrıntılı fatura istedim bakalım nolcak türkcell gerçekten fazla azıttı son zamanlar :bann: ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok :angry: türkceli kapatıp avea her yöne 300 dk geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

wayblue

wayblue

Üye
Ben Turkcell abonesiyim.... Paket dakikalar var onlar bayağı indirimli oluyor. mesala 120 dk alıyorum 120 dk da onlar veriyor. Sadece sabit hatlar ve Turkcell aranabiliyor bu paket dakikalarla...:hmmm Tabi turkcell diğer operatörlere göre pahalı ama hizmet iyi.. Ben 10 yıldır Turkcelliyim..Diğer operatörlerden de kullandım. Ama kim ne derse desin.. Turkcell iyi yani..Pahalı ama yok çekmedi yok ses gitmedi sorunu yok....Ayrıntılı fatura alın bence 45 kr mu 60 kr öyle bişey.... en azından itiraz edersiniz...

DSGNRY

DSGNRY

Üye
abone olurken yapılan sözleşmelerinizi dikkatli okursanız bu tarz olaylar başınıza gelmez!!!

intoman

intoman

Üye
ne güzel tarifeymiş öyle o vodafoneda 65 liraya sınırsız konuşuyorum ben faturamın hiç abartılı geldiğini görmedim ...

frmgsm

frmgsm

Üye
arkadaşlar bızbıze hepimiz tarifesinde diğer operatörleri aramanızın 1 dakıkası vergiler dahıl 0,64 kuruş. o yüzden faturalarınızı yüksek geliyor... yada msj,yurtdışı vs. gibi extralarınız var..

ibocan123

ibocan123

Üye
teşekkürler.

mehmetcermik

Üye
bencede arkadaşlar türkcell le uğraşmaktansa verin 65 lira vodafonlu olun çarpılmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...