Turkcell MSN AYARLARI

Sponsorlu Bağlantılar

44_Can

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell MSN AYARLARI
Turkcell msn ayarlarını yapamıorum lütfen yardım lütfen ben turkcell msn ayarlarına yapamıorum lütfen yardım programa giriyorum paket veri bağlantısı yok dio lütfen bana yardım edin

ycg35

ycg35

Üye
turkcell den turkcell internet ayarlarını al msn prosu ile bağlanırken turkcell interneti seç o zmn bağlanırsın ok

sivasli58

Üye
kardeş bu kadar beleşçi olma bize soracağına git müşteri hizmetlerini ara yardımcı olsunlar.kaffan
o kadar çalişmiyorsa bilemem

Kürşat27

Üye
Arkadaşım sadece "TURKCELL INTERNET" ile bitmiyor.MSN Turkcell AYARIDA LAZIM:oke:

djdewil

Üye
arkadaşlar turkecll msn e giryorum ama kişi listem gözükmüyor : : :bi yarıdm edin nolurrrr

1000rr

1000rr

Üye
offff be kardeşim bize sorup beklicene git bi turkcell extraya 2ytl karşılığı yaptır sende kurtul bizde :D

Tema2

Üye
Buyur Turkcell Msn Ayarları..

MSN Turkcell
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok
çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.

megtm

Üye
Arkadasim bunkara gerek yoq turkcell menuye gir ordan turkcll hizmetlerine ordan musteri hizmetlerine sonra ayarlarımı yap bulumune gir ordanda turkcell msn

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ayarlarını yapmak için cep telefonundan TMSG yazarak 2222 ye ücretsiz yollayın. 5 dakika içinde ayarlar cebinde.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Adam taa 8 Şubat 2008 de açmış konuyu.. 1 senede nasıl yapıldığını öğrenmiştir hehalde :)

erfc20

erfc20

Üye
kaç kontor gidiyor önemli olan o

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konunun eski olması ve çözüme ulaşıldığı için kapatılmıştır.

Üst Alt