Duyuru Turkcell Mobil Site Sihirbazı Kullanımda

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell Mobil Site Sihirbazı Kullanımda
Turkcell bir GSM operatörü olmanın dışında işletmelere sunduğu çözümlerle iş akışını düzenlemeye yardımcı oluyor. İşletmeler için web sitesi artık kanuni bir zorunluluk.

İşte bu alanda da müşterilerine benzersiz çözüm sunan Turkcell her ölçekteki firmanın internet sitesini mobil uyumlu olarak tasarlayabilen Mobil Site Sihirbazı’nı işletmelerin kullanımına sunuyor. Mobil Site Sihirbazı, firmaların internet sitelerini birkaç adımda mobil siteye çevirmelerini veya sıfırdan mobil site tasarlamalarını sağlıyor. Uygulamayla konum bilgileri, kampanya kuponları, sosyal medya bağlantıları gibi fonksiyonel özellikler kolayca mobil internet sitesine eklenebiliyor, arama motoru optimizasyonu yapılabiliyor.


İşletmelerin hazır şablonlar, renk paletleri, ikon setleri ile hızlıca internet sitesi tasarlamasını sağlayan uygulama, sıfırdan site tasarlamak isteyenlere olduğu gibi mevcut internet sitesini mobil uyumlu hale getirmek isteyen şirketlere de destek sunuyor. Hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan internet sitesi tasarlamayı sağlayan Mobil Site Sihirbazı ile konum bilgileri, sosyal medya bağlantıları, arama motoru optimizasyonu gibi fonksiyonlar da siteye eklenebiliyor.

Tasarım aşaması tamamladıktan sonra çoklu cihaz ön izlemesi ile sitenin tüm mobil platformlarda nasıl görüleceğini önizleme imkanı sunan araç, duyarlı tasarıma (responsive design) uyumlu site tasarlamayı da birkaç adıma indiriyor. Böylece mobil cihazlardan girildiğinde site içindeki tasarım elementlerin ekran genişliğine göre yeniden şekillenip ekrana tam oturmasını sağlanıyor.

Mobil Site Sihirbazı ile ilgili bilgilere adresinden erişilebiliyor.
 


Üst Alt