Turkcell mobil imza kullanan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagri_85

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell mobil imza kullanan var mı?
merhaba

1- turkcell mobil imza başvurusu yaptım yeni bir hat gönderdiler yeni hattı kullanınca eski hattım iptal olacak yazıyor peki bana gönderdikleri yeni hattın numarası ile eski hattımın numarası aynı mı olacak eğer olmayacaksa çok büyük bir saçmalık diye düşünüyorum

2- nokia 3110c için mobil imza kullanılabilir mi?

teşekkür ederim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
merhaba

1- turkcell mobil imza başvurusu yaptım yeni bir hat gönderdiler yeni hattı kullanınca eski hattım iptal olacak yazıyor peki bana gönderdikleri yeni hattın numarası ile eski hattımın numarası aynı mı olacak eğer olmayacaksa çok büyük bir saçmalık diye düşünüyorum

2- nokia 3110c için mobil imza kullanılabilir mi?

teşekkür ederim.

Merhaba

Mobil imza kullanmak için 128k sim karta ihtiyaç vardır, hattın 128k ise değişikliğe gerek duyulmaz, fakat senin hattın muhtemelen 64kb dır, bu nedenle hat değişikliğine gitmişler.

Sana yollanan simkartı kullanmaya başlayacaksın ve eski hattın iptal olacak, bu durumda numaran degismeyecektir, aynı kalacak. Mobil imza çok az telefonda uyumsuzdur o da 1000 telefonun 1 inde çalışmaz, yani Turkcell menü veya sim menü olarak görünen ve içinde servisler gibi seçenekler olan menüyü telefonunuz çalıştırıyorsa mobil imza kullanabilirsiniz. Bu servisi kullanmak için herhangi bir yazılım yüklemene gerek yok, doğrudan telefonun ekranına gelecek bölüme şifreni yazarak imzalama işlemini yapabilirsin.

Bende kullanıyorum, bankamatik den kartsız para çekmek ve internet şubesinde güvenlik amacıyla, ama cep anahtar çıktığı için, mobil imzayı pek kullanmıyorum.
Mobil imza da imzalama bedeli 1sms olduğunu da ayrıca hatırlatırım.

cagri_85

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok teşekkür ederim sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt