Turkcell mi Şaşırdı Ben mi ? Eskişehir'de Bilboardlarda Her Yöne 3000 Kontor Hediye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell mi Şaşırdı Ben mi ? Eskişehir'de Bilboardlarda Her Yöne 3000 Kontor Hediye!
akşam otogara giderken tramway duraklarında HER YÖNE 3000 KONTOR NUMARANI TAŞI KAZAN DİYORDU
kelime oyunumu yoksa gerçekmi çözemedim!

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

erfc20

erfc20

Üye
türkselin kandırmacalarından biri 3000 dakika diil 3000 kontor :nono: ama oda fazla tabi

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
geçiş yaptığın da her 100 kontör yüklemeye 1000 kontör veriyor her yöne bu kampanya da 3 aylık her ay 100 kontör yüklemen de 3000 kontöre tabi olduğu için orada işlem yapan kampanyayı cazip göstermek istemiş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet gerçek doğru ama kelime oyunu var türkcel çok güzel yapıyo bunu üstte arkadaşın anlattığı gibi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
geçiş yaptığın da her 100 kontör yüklemeye 1000 kontör veriyor her yöne bu kampanya da 3 aylık her ay 100 kontör yüklemen de 3000 kontöre tabi olduğu için orada işlem yapan kampanyayı cazip göstermek istemiş

buda herşeyi açıklıyor. Teşekkürler nadide

arslansem

arslansem

Üye
Aynen de öyledir.Toplam da 3000 dir.Yani kelime oyunu diyebiliriz :)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
ewet nadide çözmüş işe ben yazacaktım ben cözdüm dedim amma gencler bizden daha zeki ve uyanık.

s3locan

Üye
Paylasım ıcın saolll

sekercocuk

Üye
s.a öncelikle bier konuyu deginmek istiyorum arkadaş demiş 3 ay ayda 1 kere 100 kontör yükleyince 1000 kontör veriyor heryöne diye ben numaramı turkcele taşıtırken bana verilen bilgi numara taşıma tamamlandıktan sonra mesaj atıp bilgilendirme mesajı gelicek dedi ona evet 3 ay boyunca her 100kontör yüklemeye 100 kontör veriyor kampanya böle 30 gün geçerli yalnız mesela düşünün misal durumu olan yokturda tek seferde 10 adet 100kontör yükle gün içinde 10000kontör heryöne hediye 30 günlük 3 ay içinde kaç kere 100 yüklersen her yüklemenize 1000kontör geliyor asıl bilgi budur araştırabilirsiniz selamlar..

ilo53

ilo53

Üye
benım ıcn 3000 dk olur ben kampusla konustugum ıcın 3000dk olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...