Turkcell Messenger'daki Bağlantı Güncelleme Sorunu Çözüldü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Messenger'daki Bağlantı Güncelleme Sorunu Çözüldü!
Baktım ki Turkcell'in Msn Live Messenger hizmetinde çevrimiçi olanları göstermeme ya da çevrimdışı olanları göstermeme gibi sorunlar var.Eeee sorun varsa çözüm de bende;

**Öncelikle bu sorunun nasıl kaynaklandığını anlatayım.Bu sorun Messenger'ı uzun süre aktif etmemenizden kaynaklanıyor.Yani birşey yazmamanız,herhangi bir bağlantı işaretinin olmaması vs. Bu bir hatadır ilerde paralıya geçtiğinde Turkcell düzeltecektir.

**Şimdi çözüme gelelim: Yapmanız gereken çok basit. Madem uyarı gerekiyor.Bizde uyaralım, bunuda çevrimiçi iken meşgul,dışarıda,telefonda yapalım şöyle 10 saniye bekleyelim tekrar çevrimiçi olalım gelmeyen mesajlar gelecektir,çevrimii gözüken ama çevrimdışı olanlar gidecektir,yeni çevrimiçi olanlar gözükecektir. Tamamen kendi buluşumdur.Kolay gelsin.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Sağolasın
bu turkcell msn programını siteye eklermisin cepte nerde olduğuna gelince H.Kartına kurduysan E:system/midlet klasöründe mesela 132476 gibi klasörler var içindeki jar dosyasını pcye göndermen yeterli o jar dosyası ile tekrar yükleyebilirsin...

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun.Zaten şaşırdım çilekeş neden böle birşey istedi ki dedim.:bilmem: O zaten bulur dedim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt