Turkcell messenger yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekir28

bekir28

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell messenger yardım
Arkadaşlar turkcell messenger kullanıcısıyım benim bir sorunun var turkcel messenger odalarında numaramı bulup aboneliğimi iptal ediyorlar ve bu sadece benim yaşadığım bir sorun değil bir çok kişiyi mağdur ettiler. kendini bilmez bi kaç kişi Turkcell messenger odalarında numara bulma ve abonelik iptali hatta numaraları geçici kapatıyorlar.Turkcell müşteri hizmetlerini defalarca aramamıza rağmen bir sonuç alamadık benim öğrenmek istediğim nasıl olurda bunları yapabilirler bu konu üzerinde çok araştırma yapmama rağmen bir neticeye ulaşamadım.4 yıldır turkcel messenger kullandım her şeyini bildiğim halde buna bir anlam veremedim.Bunu programla yaptık diyorlar yanlız pc den turkcell messenger odalarına girmek imkansız. telefonda o tarz programla bu tür şeyler yapılabilirmi.Eğer yapılıyorsa ne tür önlem alabiliriz ve en önemlisi bu programdan bende isterim intikam almak için o kadar insanı mağdur edenlerden intikam almak iyi olmazmı yardımlarımız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Böyle bir program duymadım senin odaya girmiş olduğun nick profilinde de vardır.arama yaptıklarında seni buluyorlar kontağa ekleniyorsun telini bulabiliyor bu şekil.

bekir28

bekir28

Üye
    Konu Sahibi
Hayr arkadaşım nickmle alakalı değil zaten profil nickimle girmiyorum odalara.Abonelik iptalinden bahsediyorum ve numarama gelen aramaları yönlendiriyorlar.Online işlem merkezine bir şekilde benim hat uzerinden giriyorlar ve şifremide sağlama almama rağmen bu işlemler yapılıyor.Yinede tşk okuyup cevaapladıgın için

kalem53

kalem53

Üye
:D:D:D la bekir elimden kurtulamazsin her şekikde iptal etcem seni rahat ol hattan kontorde aliyorum artik kontörlere sahip cik pugagagaga imza the kalem

bydamar

bydamar

Üye
la kalem sen bekır dıyosun da senın 15 hattı hiç saymıyorsun:D benım hat hala aynı haddı kapat bakalım ara musteri hizmetlerini kullanıcı bilgisini ver sadece tarifeyi vermek mumkun kapatıyorlar hattı tabi kaybettim hatı de kontur bilgisi ordan gidiyo:p:D

--------------- Ekleme ---------------

ya numra bulmaya gelince turkcell-messenger ayarlar bölümü var ifllow sistemi rahatça kontrol edilo durum metni ile bile eklemeden numaran cikardi profin ini den rakamların yerlerını değiştikçe sistem de değişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...