Turkcell MAXİPLUS5 vs General Mobile Discovery

Sponsorlu Bağlantılar

tevez2132

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell MAXİPLUS5 vs General Mobile Discovery
Slm arkadaşlar ben yaklaşık 1 senedir maxiplus 5 kulanıyorum. Yeni uygulamaların çıkmasıyla performansı düştü. general mobile discovery almayı düşünüyorum sizce iyi bir telefonmu ? Değilse hangi telefonu almamı tavsiye edersiniz.
:cool:

Teşekkürler

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
samsung s4 :) süper telefon

• Beğen
Tepkiler: tevez2132
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bu iki telefonun fiyat seviyesinde telefon istiyorsan bir iki ay gibi bir süre daha sabret gmd2 almanı tavsiye ederim bu saatten sonra gmd almanın mantığı olmayacaktır gmd şuan antutuda 13000 puan civarı alıyor ve fiyatı 650-750 arası gmd2 test sürümü olmasına rağmen 19500 alıyor ve fiyatıda 700-800 arası olacağı tahmin ediliyor hem işlemcide qualcom olacak s400 belki burun kıvırılabilir ama bu işlemci ilk s400 gibi değil güncellenmiş ve frekasnı 1.4 ghz ye yükseltilmiş ve qualcom demek güncelleme demek gm vermese bile piyasa telefon daha çıkar çıkmaz onlarca rom hazır demek ve şuan ki gmd den exstra olarak ust otg özelliğinin olması benim açımdan çok önemli sonuç olarak karar senin netten araştır gmd ile gmd2 kıyaslamalarına bak aradaki farkı göreceksin

• Beğen
Tepkiler: tevez2132, MUSTAFA AKPINAR97 ve Alo_Azrail

tevez2132

Üye
    Konu Sahibi
Teşekür ederim arkadaşlar s4 alamam (pahalı) gmd2 için bekliyecem

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
s5 çıkacağı için düşecek fiyatı

tevez2132

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı uygun olursa düşünürüm

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
acele etme :)

tevez2132

Üye
    Konu Sahibi
Evet haklısınız en iyi beklemek

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Gmd2 iiye benziyor 19bin dedigine göre gmd de almak icin kafayı yemek lzm bu arada cihaz cikmadi daha nasıl okadar cok rom hazır oluyor merak ettimde ? Bildiğim ksdsriyls 2,3 ay gecmesi gerekir

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Gmd2 iiye benziyor 19bin dedigine göre gmd de almak icin kafayı yemek lzm bu arada cihaz cikmadi daha nasıl okadar cok rom hazır oluyor merak ettimde ? Bildiğim ksdsriyls 2,3 ay gecmesi gerekir
Rom çok tan kastım qualcom işlemci kullanılmasından dolayı port olayı çok olacaktır yalnış bilmiyorsam gerek lg g2 mini gerek sony m2 vs vs bu işlemciyi kullanan çok telefon var buda port olayı ile bir kaç işlemle telefona rom yapılabileceği anlamına gelir bu konuda bilgili kullanıcılarımız zaten sizi romlara boğacaktır cm falan hepsi olacaktır

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
skywalker06

skywalker06

Üye
Moto g al derim 700-850tl arası gmd den uzak dur biraz araştırma yaparsan alanların bir kısmı memnun bir kısmı arızalardan bıktı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
moto g de fena değil ama gmd2 bayağı bir fark var gmd de yapılan hatalar bunda yapılacağını sanmıyorum birşeyler öğrenmişlerdir bir laf vardır ilk yaptığın evi satacaksın ikinci yaptığını oğluna vereceksin üçüncüde Sen oturacaksin diye bu gelişimin bir örneğidir

skywalker06

skywalker06

Üye
moto g de fena değil ama gmd2 bayağı bir fark var gmd de yapılan hatalar bunda yapılacağını sanmıyorum birşeyler öğrenmişlerdir bir laf vardır ilk yaptığın evi satacaksın ikinci yaptığını oğluna vereceksin üçüncüde Sen oturacaksin diye bu gelişimin bir örneğidir
sen bilirsin gmd o hataları düzeltse bile telpa gibi servis olduğu sürece yine geri kalır gibi geliyor bana elite i bile tanıttı adam android 4.2yle gönderiyor bide amiral gemilerine rakip diyor gm markasına pek güvenim yok discoveryi ilk çıktığında bende düşünüyordum sonra ace 2le devam ettim sonrada iyiki gmd almamışım dedim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
göreceksiniz gmd2 hem gmd den hem ellitte den daha çok tutulacaktır

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Discovery 2 muhtesem bisey para olsada alsam

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
aksitman

aksitman

Üye
General mobile turkcelle güven olmaz örneğin t11 telefon süper tel DIE çikarildi şimdi tel oyun çaliştirmaz kasakasa bi hal olmuş alet haline geldi BN senin yerinde olsam hiç düşünmeden genaral mobile alirdim

tevez2132

Üye
    Konu Sahibi
Gmd2 de hatalar olacağını sanmıyorum bekliyecem zaten acelemde yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt