akın_akın
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefona rom var ama denemek lazım ben bulmuştum ancak ingilizcem yetersiz ve acemi olduğum için yapamamıitım eğer sen yapabilirsen verebilirimabi 50 kişi okumuş biride çıkıp bısey demıyo barı yok öyle bısey deyın o telefona rom yok deyınde bende dakka bası sıteye bakmıyım.
eğer başarılı olursa yada olmazsa yinede bana haber ver lütfentamam kardesim sagol
hımm peki bişey sorucam sn fotoğraf çekmek içij kameraya girerken böle tık diye bi ses geliyomu çektikten sonrada kameranın ordan tık diye bi ses geliyosanmıyorum kardesım baktım ama ıng zaten çevırdım ama yınede anlamadım çok zor bu durumda
kardeş konu açıp 50 kişiye bakmak yerine üst konulara baksan cevabını bulacaksın.abi 50 kişi okumuş biride çıkıp bısey demıyo barı yok öyle bısey deyın o telefona rom yok deyınde bende dakka bası sıteye bakmıyım.
bu konu hiçbi yerde yok telefon yeni daha
kardeş konu açıp 50 kişiye bakmak yerine üst konulara baksan cevabını bulacaksın.
hem zaman kazanacaksın hemde konu kirliliği yapmayacaksın.
bu olay telefonla alakalı değil android'le alakalı.bu konu hiçbi yerde yok telefon yeni daha
hayır öyle bısey olmuyohımm peki bişey sorucam sn fotoğraf çekmek içij kameraya girerken böle tık diye bi ses geliyomu çektikten sonrada kameranın ordan tık diye bi ses geliyo
telefonla alakalı kardesım rom yok bu telefona bulamadım
bu olay telefonla alakalı değil android'le alakalı.
şu konuyu oku: www.maxicep.com/android-genel-destek/android-kullanim-kilavuzu-yeni-baslayanlar-puf-noktalar-cihaz-gelistirme-4-654003.html#post4995184
ya kamera açılırken kapanırken tık diye 1 defa bi ses geliyo sanki araştırdım özellikten dolayı oluyormuş telefonlarda hiç barkod okuyucu denedinmi sen dikka et geliyo heraldesagol kardesim denicem
eet bendede var geliyo tık diye bi ses kameranın ordan demekki bi noktaya odaklandığı için bi daha aılınca mercek yön değiştirince geliyo sesaynen sımdı baktım gelıyo sankı barkod okuyucuda yüklü telde çalışıyo ışe yarıyo
ben rom yüklemeyi buldum ama ingilizce ve karışık olduğundan yapamadımarkadaşlar z4root die bi program var onu denedim ama sonuç alamadım bende maxiplus 5 kullanıyorum çoğu yöntemi denedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?