kumsalx Üye eline sağlık, ama bişey soracam; bu rahatsız edilme durumunda girilen kodun tekrar normale dönme kodu da varmı?
eline sağlık, ama bişey soracam; bu rahatsız edilme durumunda girilen kodun tekrar normale dönme kodu da varmı?
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi kumsalx' Alıntı: eline sağlık, ama bişey soracam; bu rahatsız edilme durumunda girilen kodun tekrar normale dönme kodu da varmı? Genişletmek için tıkla ... #004# arama tuşu.
kumsalx' Alıntı: eline sağlık, ama bişey soracam; bu rahatsız edilme durumunda girilen kodun tekrar normale dönme kodu da varmı? Genişletmek için tıkla ... #004# arama tuşu.
nazif41 Üye *21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL kaedeş bunun iptali nasıl oluyo --------------- Ekleme --------------- #004# arama tuşu. kardeş vermişsin ama şu mesajlar en sona atıldığından göremedim
*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL kaedeş bunun iptali nasıl oluyo --------------- Ekleme --------------- #004# arama tuşu. kardeş vermişsin ama şu mesajlar en sona atıldığından göremedim
ysr86 Üye Türkcell yedekleme servisinden 25 kontör kazanmışım ama bu kazandığım kontörlere hangi kodla bakabilirim? *123*4# değil. Mesajda da belirtmiyor
Türkcell yedekleme servisinden 25 kontör kazanmışım ama bu kazandığım kontörlere hangi kodla bakabilirim? *123*4# değil. Mesajda da belirtmiyor
ademoz05 Üye bir problemim var arkadaşlar tuşluyorum hangisi olursa olsun istek tamamlanamadı diyor. teli açıp kapayınca düzeliyor. bazen geri bozuluyor nedendir.
bir problemim var arkadaşlar tuşluyorum hangisi olursa olsun istek tamamlanamadı diyor. teli açıp kapayınca düzeliyor. bazen geri bozuluyor nedendir.
aldemir34 Üye Ya bi de maç sonucları icin tukcell sim konu kodu kaçtı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekurleer
Ya bi de maç sonucları icin tukcell sim konu kodu kaçtı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekurleer
rapper21 Üye ya off yhaa bunlar 3G ye gecince gelmemeye basladi bu herkezde mi bole yoksa bende mi sorun var? tmmdir oldu xD
ya off yhaa bunlar 3G ye gecince gelmemeye basladi bu herkezde mi bole yoksa bende mi sorun var? tmmdir oldu xD