Turkcell KimAramışCell - Ücretsiz ( 19 Ekimden itibaren )

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell KimAramışCell - Ücretsiz ( 19 Ekimden itibaren )
Arkadaslar az önce telefonuma gelen bilgi SMS'ini sizlerle paylasmak istedim hemen bu servisi sürekli kullanan biri olarak.

Normal şartlarda sizi telefonunuz kapalı iken kim aradıysa, açtıgınızda bilgi sms i geliyor ve ücretlendiriliyorsunuz ancak artık ücretsiz, Turkcell den bekleyenmeyen çok güzel bir olay :)

targa911

Üye
bende zaten ücretsizdi gerçi hiç kapamıo sayılırım sadece çekmeyen yerlerde saol bilgi için

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
sevindirici bir haber

hakanxxx

Üye
2 kontor diyor turkcell sitesinde yanlis bilgi verme bize

kurt bey

kurt bey

Üye
yaw bu servis baya zamandır ücretsiz oldu. turkcell abonesiyim ben ilk duyduğumda bende baya şaşırmıştım ama üstünden hayli zaman geçti bi yanlışın olması nega?

hayalet114

hayalet114

Üye
yaw bu servis baya zamandır ücretsiz oldu. turkcell abonesiyim ben ilk duyduğumda bende baya şaşırmıştım ama üstünden hayli zaman geçti bi yanlışın olması nega?

bende epeydır bedava kullanıyorum.??

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
2 kontor diyor turkcell sitesinde yanlis bilgi verme bize
Bana gelen mesajdan ve 19 ekim den sonra ücretsiz olacagi söylenmiş, sitesi de 19 undan sonra güncellenir dogal olarak

Dostlar bilmiyorum ben Faturalı hat kullanıyorum ve ücretli yani, belkide faturalılara ücreti kalmıstı ancak sitede KimAramışCell servisi ücretli görünüyor, Tcell kendi sitesinde 1 kısa mesaj olarak ücretini belirtmiş, 19 Ekim den sonra o ibareyi kaldırır .

Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 1 kısa mesajdır.

Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 2 kontördür.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an tekrar bir mesaj geldi ve "20 ekim'den itibaren ücretsiz" diye belirttiler.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ağustostan bu yana ücretsiz kullanıyorduk zaten değişiklik ne anlamadım :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sitesinde neden ücretli görünüyor o zaman ve bana durduk yerde mesaj geliyor anlamadım :ss

foexan

Üye
yok yok ücretsiz diye belirtiyolar zaten msj da .

osC++CoDeR

Üye
telsimde bedavaydı vodafone oldu gine bedava. hep beleş, agaya beleş.. :D

__Midas__

__Midas__

Üye
ben sitesine baktım hala 1sms 2 kontör olarak gözüküyor arkadaşlar,,

TURKISH POWER

Üye
Hayir Su Anda Ucretsiz:)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
mesajları okudum ucretlimi ücretsizmi belli değilo_O

TURKISH POWER

Üye
ücretsssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiZzzz

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
2 kere SMS attılar ücretli yapmaları mümkün degil, milleti kandırmak olur.

ladas

Üye
kimse birbirini kandırmasın

Üst Alt