turkcell kazığından bıktım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
turkcell kazığından bıktım !!!
Merhaba arkadaşlar ben gençtürkcelliyim 300 mb 300 dk 300 sms 29 lira veriyorum

Fakt baktım avea kantin paketi 22 tl 300 dk 500 sms 500 mb

yani çok ucuz

Sice geçmelimiyim türkcelli ararmıyım ??

5800 3.5G
İnternet hızı ve çekim kalitesi vb nasıl olur

biraz yardımcı olurmusunuz

stormy20

Üye
valla avea dedin mi bi düşüneceksin o dediklerini alırsın fakat mesaj atarsın 2saat sonra iletilir konuşursun karşıdan ses gelmez telefon bozuldu zannedersin ona masraf internet desen çok yavaş önermiyorum illa taşıyacam diyorsan vodafone düşün freezone lu olup 20tl yükle 20tl ye dokunmadan 5000 sms heryöne veriyor 20tl ilede istediğini yap

şerbetci

Üye
Kardeşim ben 4 yıldır avea kullanıcısıyım ve çok rahatım. Neden mi? Çünkü avea bireyi yani tek kişiyi göze alarak kampanyalar yapıyor. İnsanların çoğu şahsi işleri için cep telefonu kullanır. İşte avea şahsi işlerimiz rahat olsun diye ucuz ve karlı kampanyalar yapıyor. Turkcell e bakarsak Turkcell genelde hep demiyorum ''genelde'' iş adamları toplu görüşmeler gibi bir sürü kişinin kullandığı kampanyalar yapıyor. Bu da iş adamları vb. onlara cazip gelebilir. Sonuca şöyle geleyim; bir şirketin var ise telefon ile iletişim şart diyosan Turkcell. Çünkü Turkcell inde bu konudaki kampanyaları güzel. Ama yok ben şahsi amaçlarım için kullacağım diyorsan Avea. Çünkü bu amaçlar içinde Avea nın kampanyaları ucuz ve güzel. İnternet hızı ve çekim kalitesine gelirsen ikisi arasında büyük bir fark yok eşit gibiler. 3G var ise telefonunfa zaten internet hızı problemi çekmezsin. Son söz yine senindir çünkü sen karar vereceksin. İyi Günler...

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak kesinlikle avea derim araştırdım kantin paketine hayran kaldım

ama sonra turkcell kalitesini ararmıyım

şerbetci

Üye
fiyat olarak kesinlikle avea derim araştırdım kantin paketine hayran kaldım

ama sonra turkcell kalitesini ararmıyım

Fiyat olarak tabi Avea. Ama Turkcell Kalitesini ararmıyım derken neden bahsediyosun anlamadım. Turkcell in diğer hatlardan farkı yok. Her iki hatta kendi arasında güzeller. Şöyle bi durum var çoğu insan Turkcell e güzel diyebilir. Çünkü Turkcell eskiden beri olduğu için çok kişi kullanıyor. Ben şayetki iki hattıda kullandım. Fark yok emin ol...

larten123

larten123

Üye
turkcellin çekim gücü diğerlerinden çok yüksek ama ben sana vodafoneu öneriyorum freezone ol her şey çok uygun olur:oke:

phasan

phasan

Üye
Frezoone uygun sinana kampanyasi flan

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
cekim gucu kalite ve internet hızı nedir

d3likanLI

Üye
Ben de avea'yı yaklaşık 5 yıldır görüşme olarak kullanmıyorum kullandığım zamanlarda da smslerin 2 gün gecikmeli gittiği günleri biliyorum :D taraftar hatlı bir jet midir ne halttır aldım hattı tablete taktım diye haayattan soğuttu beni fatura üstüne fatura neyse taahhütte geçmeyen bir madde olduğu için btk sağolsun takır takır geri ödediler parayı ama mh'ni arıyorsun anlayışsız tek düzen bi kafa yapısı back officeleri daha berbat adamlara taahhütte yazmıyor diyorum geri arıyorlar şu maddede yazıyor diye dalga mı geçiyorsun okuduğunu anlayamıyor musun diyorum (geri dönüş yapan temsilci benim bildiğim her bilgiyi toplar köşeye sıkışmaz) tarife esaslarında yazıyor diyor. kıssadan hisse MH'ne işim düşmez diyorsan avea kampanyaları gerçekten güzel ama çekmediği yönünde ve internetinin çok yavaş olduğu yönünde çok arkadaşımdan şikayet duydum. kaldı ki her operatörde aynı şekilde bu biraz şans işi bence misal 1.kattaki kuzenimin evinde vodafone çekerken diğer hatların çekmesi için başını camdan dışarı çıkarman gerekiyor. farklı alternatif arıyorsan 29 veriyorsun zaten 35 ver 500 dk 5000 sms 500 mb internet var vodafone'da ona da bi göz at tabi 26 yaş altındaysan :D üstündeysen aveadaki tarifeler daha uygun

messevim

messevim

Üye
Valla turkcell kalitesini her zaman ortaya koyuyor. Ben turkcelliler le konuştuğumda çok net geliyor sesleri. Ama avea li birisi ile konuştuğumda ses boğuk geliyor sanki...

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardeş bende 5800 aveayım çekmeyen yerlerde internet yavaşlıyor o kadar memnunum hattan tavsiye ederim

rapman

rapman

Üye
19 liraya heryone 500dk 1000sms 1gb net var sıkıntım yok ;)

phasan

phasan

Üye
Ven avea aylemden biriyle konusuyorum sorun yok ayni il degil

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
22 lira 300 dk 500 sms 500 mb iyimi ?

Ve Yani Çekim kallitesi internet hızı nasıl olur Mersinin Mezitli ilçesindeyim yani mersinin en gelişmiş yerlerinden birisi bura

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bende 3 hattı kullandım şuan avea bal paketindeyim.20tlye her yöne 250dk her yöne250sms 250mb.

babam da avea 19tlye her yöne500dk her yöne1000sms ve 1gb internet . ama yeni abone alımına kapandı bu paket

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
3 hattı kullandınsan hangisini önerirsin bide o dediğim paket iyimi

- - - Eklendi - - -

yani çekim gücü internet hızı nasıl

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
avea nin çekim gücü ve internet hızı düşük. Vodafonla turkcelın ki aynı gibi ikisi de iyi. Ama aveanin paketleri iyi. Vodafonda tv de dün görmüştüm sanırım 19 tl ye her yöne 500dk diyordu onu bir araştır istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt