kmesne
Üye
turkcell kazığından bıktım !!!
Merhaba arkadaşlar ben gençtürkcelliyim 300 mb 300 dk 300 sms 29 lira veriyorum
Fakt baktım avea kantin paketi 22 tl 300 dk 500 sms 500 mb
yani çok ucuz
Sice geçmelimiyim türkcelli ararmıyım ??
5800 3.5G
İnternet hızı ve çekim kalitesi vb nasıl olur
biraz yardımcı olurmusunuz
Fakt baktım avea kantin paketi 22 tl 300 dk 500 sms 500 mb
yani çok ucuz
Sice geçmelimiyim türkcelli ararmıyım ??
5800 3.5G
İnternet hızı ve çekim kalitesi vb nasıl olur
biraz yardımcı olurmusunuz

taraftar hatlı bir jet midir ne halttır aldım hattı tablete taktım diye haayattan soğuttu beni fatura üstüne fatura neyse taahhütte geçmeyen bir madde olduğu için btk sağolsun takır takır geri ödediler parayı ama mh'ni arıyorsun anlayışsız tek düzen bi kafa yapısı back officeleri daha berbat adamlara taahhütte yazmıyor diyorum geri arıyorlar şu maddede yazıyor diye dalga mı geçiyorsun okuduğunu anlayamıyor musun diyorum (geri dönüş yapan temsilci benim bildiğim her bilgiyi toplar köşeye sıkışmaz) tarife esaslarında yazıyor diyor. kıssadan hisse MH'ne işim düşmez diyorsan avea kampanyaları gerçekten güzel ama çekmediği yönünde ve internetinin çok yavaş olduğu yönünde çok arkadaşımdan şikayet duydum. kaldı ki her operatörde aynı şekilde bu biraz şans işi bence misal 1.kattaki kuzenimin evinde vodafone çekerken diğer hatların çekmesi için başını camdan dışarı çıkarman gerekiyor. farklı alternatif arıyorsan 29 veriyorsun zaten 35 ver 500 dk 5000 sms 500 mb internet var vodafone'da ona da bi göz at tabi 26 yaş altındaysan