d3d2c
Üye
TURKCELL karlı degil!! Turkcell le baglan kontörcüye ehuehu
Evet bunu herkes biliyor ama son zamanlarda kafaları karıstıran reklamlarla Turkcell in daha cazip oldugu düşünülmekte,aksine şu an itibariyle Turkcell kesinlikle ve halen en pahalı gsm şebekesi...
Şebekenin kalitesi ve çekim gücüne bişey diyemeyiz ama Görüme ve sms için ödedigimiz kontörler bakımından Turkcell aldıgımız soluktan para kesiyor!!
Ben Telsim(vodafone) kullanıyordum 5 Dakkikası 1 kontördü 100 mesaj her yöne ücretsizdi(bir zaman)(şimdi sadece şebeke içi) Sonra arkadaşım aveayı tavsiye etti,Şimdi Avea kullanıyorum , 150 kontör yüklüyorum 10 dakkikası 2 kontöre konusuyorum,Eskiden çogu kimsede avea yoktu ama şimdi çok yaygın oldugu için avea kullanan arkadaşım cok ve bana karlı geliyor, Ama 10 dakikası 2 kontör ünde bi eksisi var alo diyince 2 kontör kafadan gidiyor,ama olsun ! 39 kontöre 500 mesaj hakkın var oda cok işe yarıyor
Turkcell de mesaj paralı arama paralı selam verme paralı su paralı
bence avea alın yada Vodafone alın KARLI çıkın , TURKCELL baglan kontörcüyeeeeee ehuehuehuehuehu,
Evet bunu herkes biliyor ama son zamanlarda kafaları karıstıran reklamlarla Turkcell in daha cazip oldugu düşünülmekte,aksine şu an itibariyle Turkcell kesinlikle ve halen en pahalı gsm şebekesi...Şebekenin kalitesi ve çekim gücüne bişey diyemeyiz ama Görüme ve sms için ödedigimiz kontörler bakımından Turkcell aldıgımız soluktan para kesiyor!!
Ben Telsim(vodafone) kullanıyordum 5 Dakkikası 1 kontördü 100 mesaj her yöne ücretsizdi(bir zaman)(şimdi sadece şebeke içi) Sonra arkadaşım aveayı tavsiye etti,Şimdi Avea kullanıyorum , 150 kontör yüklüyorum 10 dakkikası 2 kontöre konusuyorum,Eskiden çogu kimsede avea yoktu ama şimdi çok yaygın oldugu için avea kullanan arkadaşım cok ve bana karlı geliyor, Ama 10 dakikası 2 kontör ünde bi eksisi var alo diyince 2 kontör kafadan gidiyor,ama olsun ! 39 kontöre 500 mesaj hakkın var oda cok işe yarıyor
Turkcell de mesaj paralı arama paralı selam verme paralı su paralı

bence avea alın yada Vodafone alın KARLI çıkın , TURKCELL baglan kontörcüyeeeeee ehuehuehuehuehu,