Turkcell İstanbul Modern internet paketi nedir ve nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell İstanbul Modern internet paketi nedir ve nasıl yapılır?
Faturalı yada faturasız bireysel hat kullanıcılarının SMS yöntemiyle alabildikleri İstanbul Modern İnternet paketi avantajlı geliyor. Bu internet paketi günde 2 GB kullanım hakkını sizlere 2 TL'ye sunarken, bu paket sadece istanbulmodern.org sayfasında kullanılabiliyor.

İstanbul Modern İnternet Paketi Nasıl Yapılır ?

  • Önemli Not: Bu paket sadece istanbulmodern.org sayfasında geçerlidir.
  • Sende hemen İstanbul Modern İnternet Paketini satın almak için IMODERN yazıp 2222’ye hemen mesaj gönderin.
  • Bu paketi iptal etmek için sms göndermenize gerek yok, zaten 24 saatlik sürenin ardından otomatik olarak iptal konuma gelir.
  • İstanbul Modern sayfasından Müze, Sergiler, Eğitim ve benzeri kategoriler ile İstanbul hakkında bir çok bilgiye sahip olabilirsiniz.
Belirtildiği üzere bu paket sadece 1 web sayfası üzerinde geçerlidir. Bu paketi satın aldığınız zaman farklı internet sayfası veya uygulamalarında kullanamazsınız. Paket hakkında daha fazla bilgi almak için Müşteri Hizmetlerinden de bilgi edinebilirsiniz. Genel bilgiler yukarıda yer verildiği gibidir. Eğer hediyelerden faydalanmak istiyorsanız operatörünüze ait kategoriye giriş yapıp ücretsiz içeriklere göz atmanız önerilir. Farklı ek internet paketleri için sayfada yer alan İnternet Paketleri isimli kategoriyi ziyaret edip dilediğiniz paket bilgilerine ulaşabilirsiniz.
 


Üst Alt