gokhankakiz
Üye
türkcell internet
evdeki bilgisayarı kapatmak durumunda olduğumdan;yaklaşık 1 ay önce türkcell hatlı telefonumdan internete bağlandım.telefonum 5800 nokia xm.100 mb'ın altında veri alışverişi yaptım(sinyal seviyesi işaretinin altında E vardı.wap servisleri aracılığıyla da,dünya işaretinin yanında "turkcell internet" yazan kısma da bastım .) ardından 99'tl fatura limitini aştığınız için hızınız düşecektir mesajı geldi.1-2 güne kalmadan 100 mb bedava internet hediyenizi 1 ay içinde kullanabilirsiniz mesajı geldi mobiltv reklamıyla beraber.türkcell üzerinden internet bağlantımın %80 ini o mesaj gelmeden önce yaptım ve kullanımım güncel fatura bilgime(*100# den istediğim) yansıtılmış. meaj gelmeden önceki internet kullanımımı 100 mb internet hediyesinden düşmelerini isteyebilir miyim ?
güncel fatura (*100# aracılığıyla öğrendiğiniz ) ile e-posta veya ev adresinize gelen fatura tutarı arasında fark var mı ???
güncel fatura (*100# aracılığıyla öğrendiğiniz ) ile e-posta veya ev adresinize gelen fatura tutarı arasında fark var mı ???