Turkcell internet ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Turkcell internet ?
telefonum SGH u-600, turkcell msn i desteklemio

internet üzerinden msn e fln girmek istiorm, türkcell de en uygun internet fiyatları hakknda bilgisi olan war mı ?

Tepkiler: savaşçı2
net yazıp 2233 e gönderirsen 2 ay boyunca 30 kontörden aylık 100 mb kullanabilirsin 2 aydan sonra aylık 65 kntör oluyo
msn için de wap.ceptemsn.com adresinden cepte msn uygulamasını indirip herhangi bir ekstra ücret ödemeden msn i kullanabilirsin.. umarım işine yarar

Konu Sahibi
net yazıp 2233 e gönderirsen 2 ay boyunca 30 kontörden aylık 100 mb kullanabilirsin
demişsin ya, ilk 2 ay ayda 30 kontör mü ? yoksa bir ay 30 kontör mü ?

bu arada sms paketi yaptm şans eseri 8 rakam yazdm 2 MB çıktı sadece hemen btti

--------------- Ekleme ---------------

MSN yaz 7777 ye yolla muhabbetti wardı, yolladm ama telefonum desteklemiomş bu nu da belirtym

ya bak internet aylık 30 kontor
msn için de bişey yazıp göndermene gerek yok sadece telefonunun tarayıcısından wap.ceptemsn.com adresine girip ordan uygulamayı indirmen yeterli

net yazıp 2233 e gönderirsen 2 ay boyunca 30 kontörden aylık 100 mb kullanabilirsin
ınternet uzatıldı
artık ılk 3 ay ınternet 30 kntr...
ılk 3 ay derken şöyle oluyor..
1 defa aldınız 30 ktnrunuz gıder 1 ay sonra 1 defa daha alırsınız yıne 30 kntr 1 ay sonra 1 defa daha alırsınız yıne 30 kntr gıder. 3 defa yararlanmıs olursunuz..
sonrakı paket alıslarınzıda 65 kntrunuz duser.
ebuddy yada kankamsn onerırım sıze..
ebuddy ıcın .get.ebuddy.com
kankamsn ıcın:wap.kankamsn.com

bunları nerden öğrendin ben 2 ay biliyodum

degerli abonemiz,indirimli internet paketi kampanyasından faydalanma süresi ilk 3 ay olarak uzatılmıstır.
cepten ınternete keyıfle baglanın..

turkcell den geldı bu mesaj yanlıs bılgı vermem asla

maxibrk

Üye
yahu 1 ayda 100mb yetmiyor ki.. 30 günün 15gününde internetsiz kalıyorum..

yahu 1 ayda 100mb yetmiyor ki.. 30 günün 15gününde internetsiz kalıyorum..
valla bana 50 mb gene yetiyor hatta 5-10 mb de artıyor sadece chat e girdiğimden
birde izin verirsen imzanı kullanmak istiyorum ne güzelde söylemiş

maxibrk

Üye
valla bana 50 mb gene yetiyor hatta 5-10 mb de artıyor sadece chat e girdiğimden
birde izin verirsen imzanı kullanmak istiyorum ne güzelde söylemiş

> senin işin iyiyimiş ya.. netten çıkmayınca yetmiyo işte.. sen iyisi mi o artan kotayı bana gönder
> kullanabilirsin bi sakıncası yok.. ama altına "alıntıdır" diye belirtmeyi unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...