Turkcell internet ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scorpi101

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell internet ?
telefonum SGH u-600, turkcell msn i desteklemio :s :s

internet üzerinden msn e fln girmek istiorm, türkcell de en uygun internet fiyatları hakknda bilgisi olan war mı ?

• Beğen
Tepkiler: savaşçı2

ishaknet117

ishaknet117

Üye
net yazıp 2233 e gönderirsen 2 ay boyunca 30 kontörden aylık 100 mb kullanabilirsin 2 aydan sonra aylık 65 kntör oluyo
msn için de wap.ceptemsn.com adresinden cepte msn uygulamasını indirip herhangi bir ekstra ücret ödemeden msn i kullanabilirsin.. umarım işine yarar

scorpi101

Üye
    Konu Sahibi
net yazıp 2233 e gönderirsen 2 ay boyunca 30 kontörden aylık 100 mb kullanabilirsin
demişsin ya, ilk 2 ay ayda 30 kontör mü ? yoksa bir ay 30 kontör mü ?

bu arada sms paketi yaptm şans eseri 8 rakam yazdm 2 MB çıktı sadece :s hemen btti

--------------- Ekleme ---------------

MSN yaz 7777 ye yolla muhabbetti wardı, yolladm ama telefonum desteklemiomş :s bu nu da belirtym

ishaknet117

ishaknet117

Üye
ya bak internet aylık 30 kontor
msn için de bişey yazıp göndermene gerek yok sadece telefonunun tarayıcısından wap.ceptemsn.com adresine girip ordan uygulamayı indirmen yeterli:oke:

sweety_boy_43

Üye
net yazıp 2233 e gönderirsen 2 ay boyunca 30 kontörden aylık 100 mb kullanabilirsin
ınternet uzatıldı
artık ılk 3 ay ınternet 30 kntr...
ılk 3 ay derken şöyle oluyor..
1 defa aldınız 30 ktnrunuz gıder 1 ay sonra 1 defa daha alırsınız yıne 30 kntr 1 ay sonra 1 defa daha alırsınız yıne 30 kntr gıder. 3 defa yararlanmıs olursunuz..
sonrakı paket alıslarınzıda 65 kntrunuz duser.
ebuddy yada kankamsn onerırım sıze..
ebuddy ıcın .get.ebuddy.com
kankamsn ıcın:wap.kankamsn.com

ishaknet117

ishaknet117

Üye
ınternet uzatıldı
artık ılk 3 ay ınternet 30 kntr...
ılk 3 ay derken şöyle oluyor..
1 defa aldınız 30 ktnrunuz gıder 1 ay sonra 1 defa daha alırsınız yıne 30 kntr 1 ay sonra 1 defa daha alırsınız yıne 30 kntr gıder. 3 defa yararlanmıs olursunuz..
sonrakı paket alıslarınzıda 65 kntrunuz duser.
ebuddy yada kankamsn onerırım sıze..
ebuddy ıcın .get.ebuddy.com
kankamsn ıcın:wap.kankamsn.com

bunları nerden öğrendin ben 2 ay biliyodum

sweety_boy_43

Üye
degerli abonemiz,indirimli internet paketi kampanyasından faydalanma süresi ilk 3 ay olarak uzatılmıstır.
cepten ınternete keyıfle baglanın..

turkcell den geldı bu mesaj yanlıs bılgı vermem asla

maxibrk

maxibrk

Üye
yahu 1 ayda 100mb yetmiyor ki..:) 30 günün 15gününde internetsiz kalıyorum..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yahu 1 ayda 100mb yetmiyor ki..:) 30 günün 15gününde internetsiz kalıyorum..
valla bana 50 mb gene yetiyor hatta 5-10 mb de artıyor sadece chat e girdiğimden :)
birde izin verirsen imzanı kullanmak istiyorum :D ne güzelde söylemiş:huhu:

maxibrk

maxibrk

Üye
valla bana 50 mb gene yetiyor hatta 5-10 mb de artıyor sadece chat e girdiğimden :)
birde izin verirsen imzanı kullanmak istiyorum :D ne güzelde söylemiş:huhu:

> senin işin iyiyimiş ya.. netten çıkmayınca yetmiyo işte.. sen iyisi mi o artan kotayı bana gönder:P:
> kullanabilirsin bi sakıncası yok..:oke: ama altına "alıntıdır" diye belirtmeyi unutma :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
> senin işin iyiyimiş ya.. netten çıkmayınca yetmiyo işte.. sen iyisi mi o artan kotayı bana gönder:P:
> kullanabilirsin bi sakıncası yok..:oke: ama altına "alıntıdır" diye belirtmeyi unutma :ehe

:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt