turkcell internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kalas01

Üye
    Konu Sahibi
turkcell internet sorunu
benim 6300 telefonum var messengerada üyeyim (kullanıyorum ayarları vs..) internete gireceğim zaman servis kullanılamıyor mesajı çıkıyor:allalla: yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kalas01

Üye
    Konu Sahibi
benim 6300 telefonum var messengerada üyeyim (kullanıyorum ayarları vs..) internete gireceğim zaman servis kullanılamıyor mesajı çıkıyor:allalla: yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yardım eden yok galiba

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Turkcell den kaynaklanan bir problem olmasın

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Üyelğini kaldırma gibi bir şansın varsa iptal et. Bendede önceden 3.5 g yazıyrdu şimdi edge :(:ağlarım:

serkan23235

Üye
arkadaşlar internete giremiyorum ayarlarını yaptım ama önce veri pakete abone olun diyor nasıl olacam yaa :(

--------------- Ekleme ---------------

:ah:ah:ah:ah:ah:ah
arkadaşlar internete giremiyorum ayarlarını yaptım ama önce veri pakete abone olun diyor nasıl olacam yaa
:(

a789

Üye
arkadaşlar bende 6710 navigator var yurtdışından geldi fakat bir sorun olacagını sanmıyorum kayıtlar filan yapıldı wap gprs ayarlarınıda yaptım fakat internete baglanamıyorum bunun nedeni ne olabilir

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar yapılandırma ayarlarına girin varsayılan yapılandırma ayarını turkcell wap yapın sonra tercih edilen erişim noktasınıda turkcell internet yapın hepsi bu kadar hattınızda internet paketi olması veya yeterli tl olması gerekmektedir -5 tl den sonra internete girmez.

necati1981

Üye
arkadaşlar ikinci el blackberry bold 9000 cihaz aldım yurt dışından gelme..türkcell hat kullanıyorum internet ayarlarını nasıl yaparım . internete giremiyorum. şebeke yerinde edge yazıyor..bildiğim kadarıyla ımeı numarası önceden değiştirilmiş..yardımcı olursanız çok sevinirim...

Takipçi Satın Al

Üst Alt