Turkcell internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell internet paketleri
Arkadaşlar, biz birkaç arkadaş düşündük ve şöyle birşey bulduk. Maxicep çok önemli bir topluluk 800.000'den fazla üyesi var. Biz operatörlere aslında birçok istediğimizi yaptirabiliriz çünkü operatörler bireysel ihtiyaçlara veya bireysel görüşlere değil belli abone topluluklarının ihtiyaçlarına cevap veriyorlar. Biz de bunu düşündük ve şöyle diyoruz ilk denememizi yapalım ve Turkcell'e internet paketlerinin ucuzlaması için e-posta yollayalım. Ama hepimizin de destek olması gerek. Biz böyle düşündük ve size de güzel bir düşünce gibi geliyorsa e-postaları yollamaya başlayalım.

• Beğen
Tepkiler: aLLbiNo ve maxibrk

hasan192

hasan192

Üye
ben varım

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sağol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hemen yollayalım

maxibrk

maxibrk

Üye
3G gelsin de bakarız :ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yorum yazanlar yollasınlar

carnewam21

carnewam21

Üye
yaa arkadaşım türkcell int paketlerini bedava veriyor zaten

en açık örnegide rokorcepte.com

ben dün 2 ayrı hat için oynadım ikisindede ilk denemede int paketini verdi vee 500 kişi limitli diyor ama sanmıorum limit mimit yoqq

çünkü ben dün akşam saatlerinde kazandım bu dedigim yarışma ise ertesi günün ilk saatlerinde başlamış(sanırımm)
vee günlük 500 limiti dolmamışmı sanıosunuz..

düşünün günlük limiti 400 kişi olan kampanyaları 1 2 dkda bitiyor
500 limitede +1 dk verelim 2 dkda bitsin ama ben akşam saatlerinde girdim nerdeyse günün son saatlerinde kazandım

yani ver hasili kelam türkcell zaten bedava veriyor int paketlerini bu isteginizide pekala yapar:D

(benim söle bi teorim var bilmem arkadaşlar neder..
söyleki bu int paketlerini dagıtmalarının sebebi kullanıcılara int paketi bagımlısı yapmak vee 3g geldiginde artık kullanıcılara istedigi fiyata vermeyi düşünüyor kullanıcı adeta bu paketlerin bagımlısı olacak vee türkcelle bana mal verr die yalvaracak duruma getirmeye çalışıyorr
yanii şimdiden bedava verip alıştırıyorr..:D)

(ilk sıgaramızıda böle içmedik mi ilk önce bedava verip alıştırdılar sonra bizden otlanmaya başladılar:D:D)

Larock

Larock

Üye
ben 2 gün önce mail attım. bana verdikleri cevap ise ...1 ve 3gb paketlerimiz mevcuttur" yazmışlar...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sadece internet paketleri için değil istediğimiz her konu için yollayabiliriz. Duyarlı olan arkadaşlara ve bu işi ciddiye alanlara çoook teşekkür ederim

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
katılıyorumm :)

hasan192

hasan192

Üye
bencede sadece internet paketleri olmasın aslında kampuscell tarifesi içinde yapalım