Arkadaşlar elimde 100 ve 150 mblik internet kodlari var fakat bu kodlar birbirine karıstı,ben hangisi çıkarsa çıksın tanesini sadece 8kontore vericem,bu kodlar bir hatta 2 defa kullanılabilir,ve bir şifrenin kullanım süresi 1 aydır,bidahaki ayı da düşünüp 2şifre alcaklara 2kodu 15 kontore verebilirim.bu kodlar 5010a gonderiliyor.ilgilenenler pm atabilir yada msnden konuşabiliriz.msn adresim:
ugur_1905_1139@hotmail.com, örnek şifre kullanımı: (internet 12345678) yazıp 5010a gönderceksiniz
senin konunu okudum bu yazyıyo.birincisi yarışmalardan kazanılan kodlar sadece şifre değil sen kimi yiyosun.yarışmalardan ben de kazandım 2 tane ve kart şeklinde gönderiliyo.öyle şifre vermiyolar.ikincisi o yarışmalarda şifre şeklinde verseler bile onlarda bilmez kaç mb olduğunu.üçüncüsü bu kartların birbirine karışma imkanı yok çünkü üstünde yazar kaç mb olduğu dördüncüsü ben haksız kazanç sağlıyosam zaten moderatörler konuyu kapatır senin bunları demeye yetkin yok ve beşincisi bir daha bu konuya yorum yazarsan seni moderatörlere şikayet edeceğim...