turkcell-im TV OYUNLARI ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
İşte 2009’un en büyük fırsatlarından birisi! Cebinizden zevkle oynadığınız oyunlar size büyük ödüller kazandıracak. TV ve sinemalarda izleyici rekorları kıran film ve programların resmi oyunlarını cebine indiren herkes 40 inch LCD Televizyon, Playstation 3 oyun konsolları kazanma fırsatı yakalıyor. Ne kadar çok oyun indirirsen birbirinden güzel ödülleri kazanma şansın o kadar artacaktır!
Ice Age Mayhem, HANCOCK: The Mobile Game, 007 - QUANTUM OF SOLACE, Madagaskar 2, Kara Şövalye, Speed Racer, Watchmen, Kim 1 Milyon ister? 4. Baskı, Monsters vs. Alien, Superman/Batman: Heroes United, Bugs Bunny: Tavşan Kurtarma oyunlarından en az birini cebine indiren 1 kişi Samsung LE-40A553 40" LCD TV, 5 kişi Sony Playstation 3 Oyun Konsolu (80GB) çekilişine katılmaya hak kazanacak! Üstelik ne kadar çok oyunu cebine indirirsen, çekilişte o kadar çok hakkın olacak DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLA

paradox1026

paradox1026

Üye
bence gereksiz

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Oyunların ücretini düşünürsek sayısal lotodan ya da milli piyangodan farkı kalmıyor :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Gerçekten de gereksiz arkadaşım

ilo53

ilo53

Üye
guzell

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
gereksiz diyen arkadaşım o zaman girip bakma ve insanın sinirini zıplatmaa :@

Herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür.. Zaten bence de gereksiz bir uygulama.. Sinirlenmeniz haklı görülemez..

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
Herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür.. Zaten bence de gereksiz bir uygulama.. Sinirlenmeniz haklı görülemez..
kardeşim ben dedimmi özgür deilsiniz die yok o zaman lütfen konuşmaa ve ben açıorum bakma gereksizsee bakmassın biter bakıpta gereksiz demek ayıp deilmii yöneticiye diyin silsin konuyu o zaman:@:@:@

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Lütfen Sakin arkadaşlar .. Gereksiz olsa dahi emek var arkadas konu açmış ugrasmis.. Emeğe saygı

maxxigun

Üye
harbi gereksiz olumm boş boş konuşma emir99

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Gereksiz veya gerekli arkadaş bilgi vermiş isteyen faydalanır isteyen bakmaz boş yere tartışmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...