Turkcell için internet paketi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell için internet paketi??
arkadaşlar sonunda telefon aldım.Şimdi de internet istiyorum.Hattım Turkcell biraz bakındım pek bişe bulamadım.En uygun paket hangisi ve kaç tl?

TheSoftware

TheSoftware

Üye
1 gb 29,4 gb 39 tl...

plajterligi

plajterligi

Üye
250 MB 1 Aylık 14 TL Geçmek için EKO yazıp 2222'ye gönderiyorsun.Ama Vodafone İnternet Paketinde daha avantajlı 1 Aylık Sınırsız 8 TL :)

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
o kadar kontör yok:) bazı yerlerde aylık 5 tl'lik bişeyler yazıyordu bilginiz varmı?

plajterligi

plajterligi

Üye
Evet Aylık 100 MB İnternet Paketi 5 TL.

(bknz: )

maxirabit

maxirabit

Üye
aynen bencede evinizde internet varsa 100mb'lık ideal,100mb olarak görünsede bunu telefon hızına vurunca öyle hemen biticek bir paket olmuyor.Kendimde bile var.

nonamex

Üye
250 mb 14 lira, feci kazık ve yetmiyor.

Vodafone'a geçsem mi diye düşünmekteyim.

plajterligi

plajterligi

Üye
Vodafone gerçekten internet paketi konusunda çok avantajlı (tabi değiştirmesse)...Bittiğinde tekrar alıyorum 1 Aylık internet paketi Sınırsız 100 MB ye kadar internet hızı 7,2 Mbps olur 100 MB'ı geçtinden sonra internet hızı 96 Kbps'a iniyor ama yeterli.

pRime.

pRime.

Üye
ind250 yazıp 2222'ye gönderin 3 ay boyunca 7tl'ye 250mb internet pakediniz oluyor kota aşımlarında internet ücreti %99 indirimli oluyor. Ama vodafone'a geçebilirseniz geçin derim, cepnet sınırsız 7tl. (100mb kullanımdan sonra hız düşüyor)

nonamex

Üye
Vodafone gerçekten internet paketi konusunda çok avantajlı (tabi değiştirmesse)...Bittiğinde tekrar alıyorum 1 Aylık internet paketi Sınırsız 100 MB ye kadar internet hızı 7,2 Mbps olur 100 MB'ı geçtinden sonra internet hızı 96 Kbps'a iniyor ama yeterli.

Oh o da feci düşükmüş 256 kbps olsaydı en azından..

plajterligi

plajterligi

Üye
Fazla fark etmiyor, arkadaşım kullanıyor bizzat denedim telefonu 3g değilde edge modunda kullanmak gibi...

Evet,fazla fark etmiyor maxicep mobil temasını bilgisayarda gezer gibi açıyor maşallah :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
250 MB 1 Aylık 14 TL Geçmek için EKO yazıp 2222'ye gönderiyorsun.Ama Vodafone İnternet Paketinde daha avantajlı 1 Aylık Sınırsız 8 TL :)
Bir ara %50 indirim ile 7 tl ye veriyordu.
Bence o kampanya devam ediyor:hmmm

----------Eklendi @ 22:59:05 ---------- Yazıldı @ 22:58:00 ----------

Arkadaşım 7 tl ye aylık 250 mb al 3 aylık olarak geçiyor
Birde aylık 100 mb paketi var 5 tl 3 oda 3 aylık geçiyor artık bu hep 5 tl kalacak bilginize
Turkcell 10 tl ye satılmayınca bu fiyata düşürdü:naughty:

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
5 tl 100 mb bana uygun.Hem ucuz hemde 100 mb benim için yeterli.Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt