interka Üye maxirabit' Alıntı: Sizin orada farnet, buradaysa, durunet var, captainnet var, varda var, her yerde ismi değişik olur bunun Genişletmek için tıkla ... peki internet nasıl memnunmusun hızında düşme oluyor mu filmleri felan rahat izliyormusun?
maxirabit' Alıntı: Sizin orada farnet, buradaysa, durunet var, captainnet var, varda var, her yerde ismi değişik olur bunun Genişletmek için tıkla ... peki internet nasıl memnunmusun hızında düşme oluyor mu filmleri felan rahat izliyormusun?
maxirabit Üye interka' Alıntı: peki internet nasıl memnunmusun hızında düşme oluyor mu filmleri felan rahat izliyormusun? Genişletmek için tıkla ... Hiç takılmadan 4k video izliyorum, hızı çok iyi
interka' Alıntı: peki internet nasıl memnunmusun hızında düşme oluyor mu filmleri felan rahat izliyormusun? Genişletmek için tıkla ... Hiç takılmadan 4k video izliyorum, hızı çok iyi
ibrahimbüyükdemir Üye Yeter Artık Turkcell İyice Saçmalamaya Başladın Son 10 Sallamamın Hepsinde Dakika Verdi Yine Dakika Verdi İnsanları Kandırmaktan Başka Bir İşe Yaramıyorsun
Yeter Artık Turkcell İyice Saçmalamaya Başladın Son 10 Sallamamın Hepsinde Dakika Verdi Yine Dakika Verdi İnsanları Kandırmaktan Başka Bir İşe Yaramıyorsun
ibrahimbüyükdemir Üye maxirabit' Alıntı: Bip kullanmam, üyeliğimde yok, her yöne bip 1000 dk verdi Genişletmek için tıkla ... Dakika dan başka bir şey vermez zaten
maxirabit' Alıntı: Bip kullanmam, üyeliğimde yok, her yöne bip 1000 dk verdi Genişletmek için tıkla ... Dakika dan başka bir şey vermez zaten
yeumyang Moderator Konu Sahibi 2 hattimada Haftalık 100 dk verdi son 1 hafta kaldı son haftada aylık 10 gb versede işe yarasa Son düzenleme: 17 Nis 2017
bulut6842 Üye yeumyang' Alıntı: 2 hattimada Haftalık 100 dk verdi son 1 hafta kaldı son haftada aylık 10 gb versede işe yarasa Genişletmek için tıkla ... Vermez boşa beklemeyin faturalı hatlar a hep fos çıktı hediyeler
yeumyang' Alıntı: 2 hattimada Haftalık 100 dk verdi son 1 hafta kaldı son haftada aylık 10 gb versede işe yarasa Genişletmek için tıkla ... Vermez boşa beklemeyin faturalı hatlar a hep fos çıktı hediyeler
maxirabit Üye ibrahimbüyükdemir' Alıntı: Dakika dan başka bir şey vermez zaten Genişletmek için tıkla ... Dakika lazım olur çıkmaz, dakika lazım olmaz çıkar
ibrahimbüyükdemir' Alıntı: Dakika dan başka bir şey vermez zaten Genişletmek için tıkla ... Dakika lazım olur çıkmaz, dakika lazım olmaz çıkar
baslarkadi Üye Play storeden hesabim uygulamasını guncelle salla kazan bolumune gel sallakazan hediyeni al Gunceldir Son düzenleme: 21 Nis 2017
Play storeden hesabim uygulamasını guncelle salla kazan bolumune gel sallakazan hediyeni al Gunceldir
yeumyang Moderator Konu Sahibi baslarkadi' Alıntı: Play storeden hesabim uygulamasını guncelle salla kazan bolumune gel sallakazan hediyeni al Gunceldir Genişletmek için tıkla ... Konu düzenlemesi yaptım iyi oldu bu paket katlanıyor hemde tekrar salla kazan hakkı yenileniyor
baslarkadi' Alıntı: Play storeden hesabim uygulamasını guncelle salla kazan bolumune gel sallakazan hediyeni al Gunceldir Genişletmek için tıkla ... Konu düzenlemesi yaptım iyi oldu bu paket katlanıyor hemde tekrar salla kazan hakkı yenileniyor
baslarkadi Üye TheLastWarrior' Alıntı: 3gye bi çözüm yokmu Genişletmek için tıkla ... Hattini 4.5g uyumlu telefona tak ve dene
TheLastWarrior' Alıntı: 3gye bi çözüm yokmu Genişletmek için tıkla ... Hattini 4.5g uyumlu telefona tak ve dene
bulut6842 Üye TheLastWarrior' Alıntı: 3gye bi çözüm yokmu Genişletmek için tıkla ... Çözümü daha önce konu açarak paylaştı m Faturasız / Faturalı - 3G lı Telefon la Salla kazan nasıl yapılır Süper yıldız paketi m ikiye katlandı bugün 2+2 gb oldu altın yaşlar paketi de katlandı 500+500 mb oldu Salla kazan da 1 aylık fizy geldi
TheLastWarrior' Alıntı: 3gye bi çözüm yokmu Genişletmek için tıkla ... Çözümü daha önce konu açarak paylaştı m Faturasız / Faturalı - 3G lı Telefon la Salla kazan nasıl yapılır Süper yıldız paketi m ikiye katlandı bugün 2+2 gb oldu altın yaşlar paketi de katlandı 500+500 mb oldu Salla kazan da 1 aylık fizy geldi
0MG90 Üye Bana da 1GB günlük + paketleri 2'ye katlama verdi. 3 GB + 3 GB ve 3 GB gece + 3 GB gece oldu. 12 GB internetim var şu an.
Bana da 1GB günlük + paketleri 2'ye katlama verdi. 3 GB + 3 GB ve 3 GB gece + 3 GB gece oldu. 12 GB internetim var şu an.
yeumyang Moderator Konu Sahibi Günlük 100 dk diğer hatta TV üyeliği verdi kampanya bitti oldu şu aylık 10 gb ti bir türlü alamadık