turkcell hattım için yardım istiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ern_16_02

Üye
    Konu Sahibi
turkcell hattım için yardım istiyorum...
öncelikle herkese hayırlı akşmlar uzun zamandan beri kullanmış oldugum turkcel hattım köntr yükleyince veya içinde köntür oldugu zmn 48 veya benzeri köntür gitmekderi bu olaydan artık sıkıldım...

hat bnm üstüme deil yardımcı olursanız sevinirim....

lliseli

lliseli

Üye
kardes sen daha önce bir yere üye olmussun bence onlar alıyor senin kontoru sen en iyisi sana en yakın turkcel extraya git ve deki benim hattımda nerelere üye olduğunu iste hepsi çıkıyor ancak ordan bulursun kontorun gittiğini AYRICA süper şifre war ya onuda değiştir belki senin süper şifreyi bilen warsa tukcell sitesinden sende olan kontorleri kendine gönderebilir dediklerimi yap sorunun kalmayacak inş.

ycg35

ycg35

Üye
lliseli çok güzel söyledin walla bnm kuzene oldu bu olay farkında olmadan cebine gelen bir mesajla cepmaster denilen kntr tuzağına üye olmuş her kntr yükleyişinde 50 kntr fln gidiodu halam müşteri hizmetlerini aradığında hattın onun üstüne olmadığını öğrenmiş hattın içindeki kontörleri kendine yollayığ hattı kapattırmıştı sonrada yeni hat aldılar bu herifler dolandırıcı bide hatları kendi üstleri alıyorlar ya işte orası çok kötü yah.. neyse geçmiş olsun kardeş umarım bir daha böyle bir hata yapmazsın..

ern_16_02

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için cok tşk ediyorumm bugun turkcell extra ya gittigimdee halletmedim üyelik oldunu sölediler sizin dediklerini söledilerr yapamadıkk artık yeni bi hat alcam :(

bni en cok üzen uzun zmndan beri kullandıgım numraa gitmiş olcagıdır nese arkadaşlar hepinie tşk ler

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Müşteri Hizmetlerini Ara

ern_16_02

Üye
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlar yeni bir hat aldım hayırlısı olur inş...tekrardan tşk ederim....

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Hayırlısı Olsun

lliseli

lliseli

Üye
Hayırlı olsun yeni hattını güle güle kullan

PAPADOC

PAPADOC

Üye
müsteri hizmetlerini ara üye oldugun bi yer vardır kesin iptal ederler kontör gitmez bi daha

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
çalarkenm dinlet almısındır 2 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt