Turkcell Hatımı - Lerde Taşısam NE Olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gentlemanths

gentlemanths

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Hatımı - Lerde Taşısam NE Olur
Arkadaşalr Turkcell hatımı -6tl deyken başaka bir operatöre taşımsam sorun yaşarmıyım bunu tahmini cevap degilde daha çok deneyn varsa kesin bir cevap alırsam sevinirim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Taşırsın , taşımasına da şimdilik sorun olmaz. İleride o 6 tl sana faizi ile birlikte büyük süpriz yapabilir. Yasal bi hakkında olamaz. Eğer imkanın varsa sıfırla öyle kapat. Tabi sn bilirsin.

gentlemanths

gentlemanths

Üye
    Konu Sahibi
Benden çıksa çıksa en fazla 6 TL çıksa Sorun Olmaz Bu GSM operatörlerin işi belli olmaz 20 Küsür kesmesinde benden

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
6 tl yükleyipte yapsan bu olayı ? :)

gentlemanths

gentlemanths

Üye
    Konu Sahibi
6 tl yükleyipte yapsan bu olayı ? :)

Dimi Çakallıgın Luzumu Yok Sonra Başıma İş Açayım XD YA Aslında 3 AY 5 tel nete üyeligm var iptal edemdim turkceli taşımazdımda 1200 dk genç tartife indirimli konuşmayı 800 ze düşürdü o yüzeden taşycm XD

Killastyle

Killastyle

Üye
Dimi Çakallıgın Luzumu Yok Sonra Başıma İş Açayım XD YA Aslında 3 AY 5 tel nete üyeligm var iptal edemdim turkceli taşımazdımda 1200 dk genç tartife indirimli konuşmayı 800 ze düşürdü o yüzeden taşycm XD

Eğer en çok tekbi numara ile konuşuyorsan sana Tek No yu öneririm 5 tlye ortalama 8.5+ saat konuşabiliyosun buda 500+ civarı dakika eder (haftalıktır) her hafta yaparsan al sana 20tlye 2000 dakika konuşma :aha::aha::aha:

dipnot: Ben kullanmaktayım radyasyondan ölmediğin sürece sorun yok...
öneri: Kulaklıkla konuş :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt